Mario Fresh, eliminat de la EXATLON. Faimoșii, devastați: Eu o să plâng cel mai mult..

Mario Fresh, eliminare EXATLON
Mario Fresh, eliminare EXATLON

Mario Fresh a fost eliminat din competiția EXATLON după ce Faimoșii au pierdut meciul de protecție în fața Faimoșilor.

Faimoșii au izbucnit în lacrimi la plecarea lui Mario Fresh din Republica Dominicană.

„Plâng pentru Mario. A fost o poveste frumoasă de prietenie între noi. L-am văzut un puști, mă uitam la el și mă vedeam pe mine la 18-19 ani. Am început să ne cunoaștem și au început poveștile de noapte. Eu aveam problema cu somnul și nu am putut să dorm trei săptămâni. El avea dorul de familie și de iubită și am început să vorbim. În timp ce îi ridicam lui moralul mă ajutam și pe mine. Pentru mine e o durere mare, dar i-am promis că o să ne vedem. Cum am avut grijă de el aici o să am grijă de el și în România și să nu facă greșelile pe care le-am facut eu la vârsta lui", a spus Costin Gheorghe cu ochii în lacrimi.

„Probabil eu o să plâng cel mai mult. În capul meu sunt o mie de gânduri care zboară. Dacă venea cineva în 2018 și îmi spunea că 2019 va veni cu niște suprize enorme pentru mine, nu îl credeam. Iată că 2019 a venit cu această surpriză, Exatlon. Am venit aici plin de putere, încrezător, sperând să ajung cât mai departe. Am cunoscut 9 oameni, de fapt sunt 12, 12 oameni minunați cu care sigur voi continua prietenia pe care am început-o aici. Mi-am întrecut limitele de la începutul Exatlonului. Nu mă așteptam să pot face față. Vă mulțumesc tuturor colegilor, am avut de la fiecare de învățat câte ceva. Costin Gheorghe, îți mulțumesc mult”, a explicat Mario. 

MARIO FRESH A CÂNTAT IMNUL FAIMOȘILOR ALĂTURI DE COLEGII SĂI, ÎN LACRIMI

„Stai să îmi revin... Mulțumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat. Am avut zeci sau sute de momente când am vrut să renunț și tu ai fost cel care m-a susținut și care m-a menținut aici, Sper ca familia mea, mama, tata, sora, iubita și prietenii să nu fie dezamăagiți de mine pentru că știu că am dat tot ceea ce am putut. Am atâtea gânduri de pus pe foaie încât probabil mă voi închide în studio și voi face foarte multă muzică. Pregătiți-vă de un bombardament muzical. Anul acesta va fi al meu. Nu mai am cuvinte, nu mai pot vorbi. M-au copleșit emoțiile. E ultima oară pe podiumul ăsta, în Dominicană și vă mulțumesc tuturor", a adăugat Mario Fresh.

Stai să îmi treacă plânsul din voce", a spus artistul care a cântat pe podium, pentru ultima dată, alături de fete și băieți, melodia Faimoșilor. Toți concurenții au cântat cu ochii în lacrimi, aceasta fiind una dintre cele mai emoționante scene de la Exatlon.

Vezi și: Exatlon, eliminare de la Faimoși. Reacții fulger pe Facebook: "Au pierdut pe mâna fetelor!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel