Exatlon, eliminare de la Faimoși. Reacții fulger pe Facebook: ”Au pierdut pe mâna fetelor!”

Rodica Mitu / 19 Martie 2019 / 23:18 Salveaza PDF Comentarii
Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

Mario Fresh a fost eliminat de la „Exatlon”, marți seară. Imediat, au apărut și primele reacții pe rețeaua de socializare Facebook.

Decizii grele au avut de luat Faimoșii după ce au pierdut meciul de protecție. Cel care a avut cele mai mici procentaje și a intrat automat la duel a fost Mario Fresh. Faimoșii au încercat să găsească o modalitate prin care să îl aleagă pe cel cu care se va duela Mario. Ion a propus ca Faimoșii să facă un traseu, iar cel care va pierde să meargă la duel cu Mario, în timp ce Costin Gheorghe a zis că cel mai simplu ar fi ca fiecare să își spune părerea. De asemenea, acesta s-a și autopropus la duel, spunând că preferă să intre direct decât să concureze pe un traseu ca mai apoi să ajungă la duel. „Mă supun grupului, eu am venit cu o propunere, nu a fost ok, am ridicat și mâna să mă duc la duel, eu, pentru că îmi asum chestia asta ducându-mă la duel. O fac, nu să ies eu în evidență, o fac pentru că mai repede m-aș duce eu la duel decât să îmi risc statul aici la o aruncare de cerc. Sincer, am stat două luni jumătate ca să nu îmi iasă o aruncătură de cerc să mă duc la duel? Nu! Mă duc eu singur la duel", a spus Costin Gheorghe. În cele din urmă, Faimoșii au decis ca băieții să se dueleze pe câteva finaluri improvizate și cel mai slab să intre la duel. „Cel mai bun a fost Costin care a adunat 9 puncte, a urmat Ciprian care a adunat 7 puncte și după aia a urmat Giubi care a adunat 5 puncte. Șase", a spus Ion Surdu. 

În cele din urmă, duelul s-a dat între Mario Fresh și Andrei Botoaca, zis Giubi, primul dintre ei fiind eliminat.

Mesaje pe Facebook

 

După cum se întâmplă după fiecare eliminare de la „Exatlon”, cei care au urmărit emisiunea difuzată la Kanal D și-au exprimat părerile pe Facebook. Iată câteva dintre mesaje:

Mă jur că m-a făcut să plâng reacția lui Costin față de Mario... Bravo, băi băieți.

Bravo, Mario! Pleci cu fruntea sus.

Felicitări, Mario, pentru toată evoluția ta la Exatlon. Ești un băiat de nota 10, frumos la propriu și la figurat! Pleci acasă cu fruntea sus unde cei ce te vor aștepta sunt mândri de tine!

Au pierdut eliminarea pe mâna fetelor! Fff slabe!

Ok... pleacă Mario, acum să vedem pe cine mai aleg Războinicii. Era bătaie mare pe băiat.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26