Mariana Trandafir (FRF) va lucra la UEFA, în departamentul de licențiere a cluburilor

Foto: frf.ro
Foto: frf.ro

Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal anunţă că UEFA a acceptat un român pentru un internship de un an în programul "Licenţiere a Cluburilor şi Fair Play Financiar". Este vorba despre Mariana Trandafir, care ocupă funcţia de consilier juridic în cadrul Unităţii de Management Licenţiere a FRF.

"Principalele sarcini ale reprezentantului FRF, Mariana Trandafir, vor fi legate de procesul de licenţiere şi vor include asistarea licenţiatorilor în implementarea sistemului de licenţiere la nivel domestic, în revizuirea regulamentelor naţionale de licenţiere şi în pregătirea raportului privind licenţierea cluburilor, dar şi asistarea auditului realizat la nivel naţional", explică oficialii FRF.

Mariana Trandafir, 35 de ani, s-a declarat încântată de faptul că FRF a propus-o forului internaţional şi a transmis că este nerăbdătoare să înceapă treaba.

"Recunosc, a fost o surpriză! Sunt bucuroasă, văd acest pas ca pe o mare oportunitate și cred că va fi mai mult decât benefic schimbul de experiență. Mulțumesc conducerii federației pentru că m-a nominalizat în cadrul acestui program și pentru că a avut încredere să facă această nominalizare", a spus Mariana Trandafir.

Vezi și: România nu va mai fi reprezentată în conducerea UEFA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel