Marian Drăgulescu vrea să facă a TREIA nuntă: Sper să țină cât mai mult, dacă o ține până la sfârșit mă bucur

Foto: Facebook Marian Drăgulescu
Foto: Facebook Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu a vorbit despre cea de-a treia nuntă.

Dacă pe plan profesional Marian Drăgulescu a avut foarte mult succes, câștigând medalii după medalii și cucerind podiumurile celor mai mari competiții sportive, pe plan personal, în iubire, nu a fost cel mai norocos.

Marian Drăgulescu are două divorțuri la activ iar, de fiecare dată, căsniciile lui s-au terminat cu scandal. După divorțul de Drăgulescu, mama celor doi copii ai săi, sportivul a rămas în memoria opiniei publice drept un bătăuș.

Mai exact, în 2006, Larisa și Marian Drăgulescu s-au căsătorit, când deja aveau un copil, iar Larisa era însărcinată din nou. În 2008 despărțirea a fost inevitabilă pentru că atunci a fost declanșată avalanșa de acuzații din partea soției că marele campion a bătut-o.

În prezent, celebrul sportiv se află într-o relație cu Simona și a dezvăluit că este pregătit să spună din nou "DA" în fața ofițerului de stare civilă.

Anul 2022 pare să fie măreț pentru gimnast și vrea să-și oficializeze relația pe care o are de doi ani cu Simona, dar și să aibă copii împreună. Aflat la a treia căsnicie, Marian Drăgulescu vrea să aibă o nuntă cu mulți invitați, printre care prietenii și familia.

Marian Drăgulescu spera ca a treia căsnicie să fie cu noroc

Marian Drăgulescu a explicat că nu a făcut încă acest pas important din viața lui dintr-un singur motiv: pandemia de COVID-19.

La scurt timp după ce a divorțat de Corina, Marian Drăgulescu s-a cuplat cu Simona, o tânără care este de profesie inginer.

"Deocamdată, cu toată pandemia asta, nu a fost o prioritate, dar cu siguranță vom ajunge și să facem acest pas. Ne dorim și copii, ca orice cuplu", a declarat Marian Drăgulescu, pentru Antena Stars.

Marian Drăgulescu a subliniat că speră ca aceasă a treia căsnicie să fie una cu noroc, cât mai lungă.

"Va fi o nuntă cu prieteni, cu familie, cu rude, o nuntă normală. Sper să țină cât mai mult, dacă o ține până la sfârșit și o să fie frumos mă bucur cât mai mult, o să trăim prezentul, ne bucurăm unul de celălalt, ne simțim bine împreună", a completat sportivul.

Ce spune Marian Drăgulescu despre mariajele eșuate

De-a lungul timpului, Marian Drăgulescu a mai vorbit despre relațiile sale, însă până acum nu a explicat care a fost motivul pentru care căsniciile sale nu au funcționat, încheindu-se cu divorțuri.

"Ambele căsnicii au fost puțin pripite, pe repede înainte. Cred că să ajungi să cunoști o persoană, trebuie o perioadă puțin mai lungă, câțiva ani. Cred că a fost probabil nepotrivire de caracter, chimia, de aici mai departe lucrurile s-au deteriorat.

Nu cred că s-ar pune problema să mă împac cu vreo iubită din trecutul meu pentru că au fost relații destul de lungi, timp în care, dacă ar fi fost să iasă ceva, ar fi ieșit, acum cred că nu mai este cazul", a explicat Marian Drăgulescu la Antena Stars.

Marian Drăgulescu, despre bătăia aplicată Larisei, fostei sale soții: Ne luam parte-n parte

Marian Drăgulescu a fost întrebat de ce a bătut-o pe Larisa, fosta lui soție, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai din această seară.

"Ne luam, de cele mai multe ori, parte-n parte. De cele mai multe ori, ea sărea", a spus gimnastul în promo-ul emisiunii.

De asemenea, acesta a recunoscut ca mama lui nu prea a fost de acord cu relația sa cu Larisa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel