Marian Drăgulescu, despre DIVORȚUL de Larisa și Corina: Ambele au fost...

Foto: Instagram Marian Drăgulescu
Foto: Instagram Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu a rupt tăcerea despre mariajele sale eșuate. 

Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai cunoscuți și de succes sportivi români.

Chiar dacă pe plan profesional a avut o mulțime de reușite, ducând numele României la cele mai importante competiții din întreaga lume, pe plan personal a trecut prin multe, iar în spațiul public au apărut de-a lungul anilor o mulțime de acuzații și speculații.

Recent, sportivul a făcut dezvăluiri despre cele două divorțuri prin care a trecut, vorbind în premieră despre motivul pentru care nu au funcționat căsniciile lui. 

Marian Drăgulescu are două divorțuri la activ iar de fiecare dată, căsniciile lui nu s-au terminat cu scandal. După divorțul de Drăgulescu, mama celor doi copii ai săi, sportivul a rămas în memoria opiniei publice drept un bătăuș.

Mai exact, în 2006, Larisa și Marian Drăgulescu s-au căsătorit, când deja aveau un copil, iar Larisa era însărcinată din nou. În 2008 despărțirea a fost inevitabilă pentru că atunci a fost declanșată avalanșa de acuzații din partea soției că marele campion a bătut-o.

Ce spune Marian Drăgulescu despre mariajele eșuate

De-a lungul timpului, Marian Drăgulescu a mai vorbit despre relațiile sale, însă până acum nu a explicat care a fost motivul pentru care căsniciile sale nu au funcționat, încheindu-se cu divorțuri.

"Ambele căsnicii au fost puțin pripite, pe repede înainte. Cred că să ajungi să cunoști o persoană, trebuie o perioadă puțin mai lungă, câțiva ani. Cred că a fost probabil nepotrivire de caracter, chimia, de aici mai departe lucrurile s-au deteriorat.

Nu cred că s-ar pune problema să mă împac cu vreo iubită din trecutul meu pentru că au fost relații destul de lungi, timp în care, dacă ar fi fost să iasă ceva, ar fi ieșit, acum cred că nu mai este cazul", a explicat Marian Drăgulescu la Antena Stars.

Marian Drăgulescu, despre bătăia aplicată Larisei, fostei sale soții: Ne luam parte-n parte

Marian Drăgulescu a fost întrebat de ce a bătut-o pe Larisa, fosta lui soție, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai din această seară.

"Ne luam, de cele mai multe ori, parte-n parte. De cele mai multe ori, ea sărea", a spus gimnastul în promo-ul emisiunii.

De asemenea, acesta a recunoscut ca mama lui nu prea a fost de acord cu relația sa cu Larisa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel