EXCLUSIV  MARELE PLAN: TRIANON 100 - încă o dovadă că am avut dreptate!

Alexandru Cumpănașu a avut dreptate! Jurnalistul amintește ceea ce a spus în urmă cu un an. Dacă atunci părea SF, acum nu mai este. 

Iată materialul jurnalistic scris de Alexandru Cumpănașu pentru DCNews
 
În urma cu aprox. 1 an am lansat în spațiul public scenariul unei "TRANSILVANII INDEPENDENTE", "MOLDOVE MARI" și restul o ROMÂNIE FEDERALĂ.
 
Într-un moment când ideile acestea păreau SF, o cohortă de habarniști sau agenți de influență s-au năpustit să condamne asemenea scenarii "aberante" cum le spuneau "piticii din PĂDURE"... S-au pregătit chiar câteva execuții publice la ordin la adresa mea, dar fără prea mare succes tocmai pentru că erau EVIDENTE, iar presa românească are încă mulți patrioți. La puțin timp după articolele ce au infiebântat și pus în alerta "stipendiarii" diverselor grupuri ce-și propun să rupă România, au venit pe rând confirmări din partea unor mari personalități: Economistul Mircea Coșea, care a confirmat argumentele economice descrise de mine, iar la o lună după fostul șef al SRI Costin Georgescu a confirmat aspectele politice, de inteligence și planul de rupere a țării.

UDMR și Transilvania independentă

După acestea, n-a trecut prea mult și TOT ce am descris s-a transformat în confirmări ale celor acuzați. Astfel, Dodon câștigă președinția Republicii Moldova și Moscova îi trasează la vedere "misiunea" - constituirea unei noi republici moldovenești prin ruperea României, iar Dodon trece la fapte imediat ce se întoarce cu harta cadou de la Putin, cu Modova Mare. UDMR în campania electorală afișează bannere cu Transilvania Independentă  de restul țării și multe alte declarații și indicii, care exprimă clar intenția Budapestei și nu numai pentru ruperea Transilvaniei.

Nu le voi trece pe toate în revistă pentru că au curs fluviu confirmările Marelui Plan de "neutralizare" a singurei țări mari regionale stabile și cu perspective de dezvoltare ce ar pune în pericol dacă s-ar realiza interesele nu doar ale Rusiei sau vecinilor dar și ale unor mari puteri europene așa zis "prietene" ale României. 

Trianon 100, încercări de destabilizare a României

Pentru a puncta prezentul, ultima și cea mai clară dovadă în confirmarea Marelui Plan vine de la Trianon 100, un soi de departament în MAE maghiar, dar în fapt, o unitate militară ce va executa încercări de destabilizare a României prin: enclavizarea minorității maghiare de pe teritoriul României, îndoctrinării acesteia ca "adevărații stăpâni ai teritoriului", "folosirea multiculturalismului și drepturilor minorităților" pentru impunerea unei dictaturi a minorității. Lovitura de grație a unității Trianon 100 este în fapt alegerea momentului/pretextului perfect  pentru crearea în centrul țării a unei rebeliuni prin referendum pe modelul Crimeei, dar cu alte mijloace și argumente. Accelerarea planului ce ar fi trebuit pus în practică în apropierea lui 2020, vine din "oportunitatea uriașă" creată de renașterea fantomelor în UE, destabilizarea acesteia prin ruperea UK, dar și prin victoria lui Trump în SUA și a creșterii curentului revizionist pe de o parte în UE și anti UE pe de altă parte. În paralel cu tulburările la care am făcut referire, Ungaria va confisca sau diviza UDMR și va alimenta partide noi apărute din "spuma mării" și care la prima vedere nu au nicio legatură cu Budapesta...
 
Singurul punct slab al acestui plan inspirat de Rusia și nu numai este opoziția unei părți importante din serviciile secrete maghiare care au o lungă colaborare cu cele românești, tocmai pentru a evita renașterea unor drame pentru ambele popoare.
 
Trădare internă la momentul potrivit
 
Un alt impediment îl poate reprezenta chiar Trump care deși a primit în timpul campaniei peste 5 mil. dolari declarați oficial de la firme de lobby apropiate lui Orban și instalarea în apropierea sa a unui strateg de politică externă ce provine din fieful politic de la Budapesta, acesta s ar putea "să-i dea cu flit" lui Orban pentru că România poate finanța firme americane de armament cu mult mai mult decât Ungaria, care are un buget pentru apărare cam cât are România pentru cultură (din păcate pentru cultura română). Într-un joc pragmatic în care doar afacerile primează pentru administrația de la Washington, România are un  avantaj considerabil dacă va ști să îl joace. Însă, nici de Putin, Trump sau Orban nu mă tem eu, ci mai degrabă de trădarea internă la momentul "potrivit".
 
Titlul si textul aparțin autorului. Titlul de homepage, intertitlurile și introducerea aparțin redacției. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel