Marco Silva, dat afară de Everton după parcursul slab

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Antrenorul a fost demis de clubul din Liverpool, după ce a pierdut mai multe meciuri, printre care și derby-ul.

Everton a decis să în concedieze pe antrenorul portughez Marco Silva, a anunțat gruparea din Liverpool, la o zi după înfrângerea din derby, conform Agerpres.

„Everton Football Club confirmă că antrenorul Marco Silva a părăsit clubul”, a trimis echipa într-un comunicat. Duncan Ferguson va asigura interimatul și va avea primul său meci sâmbătă, cu Chelesa, pe teren propriu.

Un an și jumătate a petrecut Marco Silva la echipa engleză, încheiând campionatul trecut pe poziția a 8-a și ratând calificarea în cupele europene. După un debut foarte bun în acest sezon, cu 7 puncte în 4 meciuri, a urmat un parcurs foarte slab, cu 8 înfrângeri în ultimele 11 meciuri din campionatul Premier League.

A cincea demitere din acest sezon, în Premier League

Portughezul de 42 de ani a mai pregătit formațiile Sporting Lisabona și Olympiakos Pireu, înainte de a ajunge în anul 2017 în Anglia, unde a condus echipele Hull City și Watford.

Marco Silva a devenit al cincilea manager din campionatul Angliei care și-a pierdut postul în acest sezon, după Javi Gracia și Quique Sanchez Flores la Watford, Mauricio Pochettino la Tottenham și Unai Emery la Arsenal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel