Marcel Iureș prezintă Enigmele României, o producție a HISTORY Channel

Jurnaliști, vedete și pasionați de istorie au fost prezenți în incinta Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din București, pentru a marca lansarea de presă a serialului documentar „Marcel Iureș prezintă Enigmele României”, a doua producție românească a televiziunii HISTORY Channel.

Evenimentul a avut loc miercuri, 18 octombrie și a marcat totodată celebrarea a 15 ani de la lansarea feed-ului localizat HISTORY Channel în România, în 2008. În 2023, HISTORY Channel a ajuns - până în prezent - în casele a 4,2 milioane de telespectatori în România, menținându-și poziția de lider în rândul televiziunilor  factuale pentru al 10-lea an consecutiv.

Evenimentul a debutat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri despre culisele emisiuni alături de actorul Marcel Iureș, gazda emisiunii. Discuția a fost moderată de jurnalistul Toader Păun. Oaspeții au avut ocazia de discuta cu actorul Marcel Iureș, precum și de a viziona în avanpremieră primul episod din seria ce debutează duminică, 29 octombrie 2023, de la ora 21:00, la HISTORY Channel. 

În această lună, HISTORY Channel marchează 15 ani de la lansarea feed-ului localizat în România, la 1 octombrie 2008. În 2023, HISTORY Channel a ajuns - până în prezent - în casele a 4,2 milioane de telespectatori în România, menținându-și poziția de lider în rândul televiziunilor  factuale pentru al 10-lea an consecutiv.

„Marcel Iureș prezintă Enigmele României” este cea de-a doua serie locală a televiziunii în România, formată din șase episoade de 30 de minute, în care consacratul actor Marcel Iureș va cerceta serie de enigme fără răspuns, care se axează pe istorie, geologie, castele, crime, lumini cerești, tulburări mentale și ritualuri religioase ascunse. 

Cele 6 episoade vor explora mistere și enigme din istoria României, cum ar fi locul în care se află mormântul lui Vlad Țepeș, cauza morții poetului național Mihai Eminescu, căutarea tablourilor dispărute în urma „marelui jaf” de la muzeul Brukenthal din Sibiu sau misterul iahtului Ostara - o navă cu o comoară de aur a unor nobili ruși, care au fost găsiți uciși aproape de malul românesc al Deltei Dunării în timp ce fugeau de bolșevici.

Vezi și: https://www.dcnews.ro/history-channel-in-noiembrie-nave-fantoma-imperii-antice-inexplicabil-cu-william-shatner-si-muntenii_934471.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel