EXCLUSIV  Maestrul Ion Cazacu, avocatul medicului Ioan Lascăr: Am resimțit din plin influențele statului subteran!

Justiție
Justiție

Maestrul Ion Cazacu, avocatul medicului Ioan Lascăr, a fost invitat la interviurile DC News unde a vorbit despre marele profesor.

"Opinia publică, în general, este destul de confuză vizavi de acest dosar. Societatea românească este profund divizată, dar totuși oamenii care au avut cunoștință vizavi de câteva elemente din dosar își pun mari semne de întrebare pentru că un asemenea om nu poate fi nici măcar bănuit de așa ceva. Noi, cei care apărăm actul de justiție, și sunt convins că și judecătorii și unii procurori au resimțit din plin influențele statului pe care nu l-aș numi paralel, ci subteran care a încercat prin toate mijlocele să obțină niște lucruri pe care și le-a dorit neavând în vedere nimic - nici economia, nici politica, nici elitele!

Noi ne-am întâlnit cu manifestările acestui lucru în foarte multe situații... nu doar noi avocații, ci și judecătorii care au trăit anumite sentimente de frică și subordine. Judecătorii nu au fost întotdeauna liberi în sufletul și deciziile pe care le-au luat în ultima perioadă”, a zis avocatul Ion Cazacu la DC News.

Profesorul doctor Ioan Lascăr, ajuns să fie urmărit penal pentru că ar fi favorizat o societate să cumpere anumite echipamente, a făcut un gest care, într-o țară normală, ar fi trebuit să fie apreciat.

Iată interviul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel