Mădălina Pușcalău, dezvăluiri la lansarea "Înfruntarea finală". Mama jurnalistei, copleșită de emoție - exclusiv

Mădălina Pușcalău, "jurnalista pe frontul războiului politic", și-a lansat miercuri seară, la Teatrul Național, cartea "Înfruntarea finală. Culisele confruntării Klaus Iohannis și Victor Ponta și alte rețete din bucătăria politicii dâmbovițene".

Jurnalistei i-au fost alături politicieni din toate partidele, analiști politici, prieteni și oameni care pur și simplu o admiră. Monica Tatoiu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, Daniel Fenechiu, Radu Magdin, Valeriu Turcan, Dorel Oanaca, Ciprian Teleman, prietenul ziaristei care i-a dat ideea să scrie această carte, Emil Dobrovolschi, omul care îi este alături mereu "și care a învățat-o să ia decizii corecte" și mama ei care a privit-o cu multă emoție.

(w670)

Mama Mădălinei Pușcalău a acordat un scurt interviu pentru DC News în care a mărturisit că nu poate descrie în cuvinte sentimentul de a avea în mână "Înfruntarea finală", cartea scrisă de fiica ei.

"Sunt foarte emoționată că sunt aici. Mădălina este o luptătoare. De mică a scris în publicațiile vremii, cum ar fi România Literară sau Dacia Literară. A primit foarte multe diplome. Suntem obișnuiți cu succesul în cazul ei. Am fost de acord să facă jurnalism. Știam că este potrivită pentru acest domeniu și că va face față, lucru pe care l-a dovedit în timp", a spus mama Mădălinei Pușcalău pentru DC News.

"Mie și soțului meu ne-a plăcut să scriem, dar am ales alte domenii. Acum sunt o tânără pensionară. Am lucrat în finanțe, iar soțul în calculatoare", a punctat ea.

"Prima dată când am văzut-o pe Mădălina la televizor am trăit emoții deosebite. Colegii mei îmi spuneau: Ce bine este că vă vedeți fiica în fiecare seară! A devenit o obișnuință. Savuram orice cuvânt, chiar și în notă critică. Spunea lucrurilor pe nume și uneori mă temeam pentru ea. Pentru mine este tot o mână de copil, dar ea mereu m-a liniștit și mi-a zis: Mamă, eu îmi fac doar meseria și sunt bazată pe ceea ce fac. Am mare încredere în Mădălina", ne-a mai spus mama jurnalistei.

"Mădălinei îi place să croșeteze, îi place să împletească. În plus, și-a lucrat foarte multe ținute. (...) În casa noastră erau cărți de filozofie împrăștiate peste tot pentru că i-a plăcut enorm acest domeniu. Își petrecea timpul mai mult în casă citind. În loc să se joace... citea. Mereu a vrut mult mai mult. Azi - când țin în mână cartea scrisă de ea - am mari emoții. Abia aștept să o citesc. O voi savura și voi retrăi momentul de la dezbaterea finală dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta", a adăugat mama Mădălinei Pușcalău pentru DC News.

Traian Băsescu, "prezent" la lansarea cărții

Mădălina Pușcalău a spus că se bucură pentru că i-au fost alături la lansarea volumului său politicieni din toate partidele.

(w670)

"Bucuria principală este că în această sală sunt oameni din toate partidele politice. Domnul Traian Băsescu este prezent aici prin domnul Onaca. Toate partidele sunt prezente prin cineva. Înseamnă că eu mi-am făcut datoria corect", a spus jurnalista.

"Am fost înjurată de toate taberele pentru că am susținut că ideea de jurnalist este să fii undeva la mijloc, să dai posibilitatea tuturor politicienilor să se exprime liber în emisiunea ta și să scoți știri de la ei. Un jurnalist trebuie să aibă eleganța care să genereze respect din partea politicianului și dorința lui de a mai veni încă o dată la emisiune. Atâta timp cât la lansarea aceasta sunt oameni din toate partidele... înseamnă că am reușit ceva.

Toată lumea mă întreabă ce fac în continuare. Am un proiect de emisiune și îl voi pune în practică în perioada următoare. Am fost foarte dezamăgită. Eu am plecat de la B1 TV într-un moment de vârf al carierei mele. Am fost nemulțumită, la acel moment, de modul în care arată presa. A fost un gest de revoltă. Așa am simțit eu nevoia să le spun oamenilor că este anormal ce se întâmplă", a punctat Mădălina Pușcalău.

(w670)

"Promit că voi face emisiunea pe care mi-o doresc. Voi promova oameni de adevărată calitate profesională. Nu exclud posibilitatea ca la un moment dat să merg și în politică, dar nu m-am decis când. Am multe de zis și în politică. Nu exclud asta. Au fost niște discuții, dar nu le-am dat curs. De la 14 ani fac emisiuni. Sunt îndrăgostită de politică și iubesc politica. M-am specializat în filozofie politică", a conchis Mădălina Pușcalău.

VEZI ȘI: De ce a plecat MĂDĂLINA PUȘCALĂU de la B1 TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel