Lucian Bute este favorit la casele de pariuri pentru meciul cu Froch

Lucian Bute
Lucian Bute

Lucian Bute este favorit atât când vine vorba de câştigarea partidei la puncte, cât şi prin knockout, pentru meciul pe care îl va disputa pe 26 mai cu Carl Froch pentru titlul mondial IBF.

Pugilistul român are o cotă de 1.53 iar Carl Froch o cotă de 2.50 la casele de pariuri.

În ceea ce priveşte totalul rundelor care se preconizează a se juca la Nottingham, casele de pariuri au alocat o cotă mai bună unui meci care va dura peste 9,5 runde. Bute este favorit şi la capitolul rezultat al luptei, cu o cotă de 2,37 dacă îl va bate pe Froch prin decizie sau superioritate tehnică, faţă de Froch care are o cotă de 3,25. La pariuri pe runde, Bute este favorit să câştige în rundele şapte-nouă. Nu doar casele de pariuri cred în Lucian Bute, ci şi numeroşi experţi în box, foşti sau actuali mari pugilişti, scrie money.ro.

 Românul se declară pregătit atât fizic, după aproape trei luni de antrenament şi în jur de 120 de reprize de sparring efectuate, cât şi psihic. Ştie ce îl aşteaptă la Nottingham, ştie că nu v fi uşor să faci faţă celor 10 mii de fani înfocaţi ai lui Froch. Însă, Bute e decis să câştige reprizele astfel încât să nu existe dubii, iar arbitri să puncteze realitatea, fără să ţină cont de fani. Cel mai bun din ring să câştige, ne-a spus Lucian Bute!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel