Lucian Bode a primit aviz favorabil

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Lucian Bode a primit aviz favorabil, după o oră de audieri în comisii BUCUREȘTI.

Lucian Bode, ministrul propus la Transporturi, a primit aviz favorabil din partea comisiilor de transporturi din Parlament, după o oră și jumătate de audieri. UDMR l-a susţinut pe Lucian Bode, în timp ce membrii USR din comisie s-au abţinut de la vot.

Pe 19 februarie, Lucian Bode era avizat negativ pentru Guvernul Orban 2, de aceeaşi comisie care miercuri a dat un aviz pozitiv. Miercuri este a doua zi de audiere în comisiile parlamentare ale miniștrilor propuși în Guvernul Cîțu. Bogdan Gheorghiu, ministrul desemnat să ocupe portofoliul Culturii, a primit miercuri aviz negativ la audierile în comisii.

În prima zi, trei din șase persoane propuse au primit aviz favorabil, în forurile legislative de specialitate și anume Nicolae Ciucă la Apărare, Adrian Oros la Agricultură și Costel Alexe la Mediu. În schimb, Lucian Heiuș propus la Finanțe, Cătălin Predoiu propus la Justiție și Ion Ștefan - Dezvoltare, au primit avize negative în comisii. Avizele comisiilor parlamentare de specialitate nu sunt obligatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel