Lorelai Moşneguţu, mărturisiri "în oglindă": "Copiii mă întrebau de ce nu am mâini. Nu aveam cu cine să mă joc"

foto: captură video "În Oglindă"
foto: captură video "În Oglindă"

Lorelai Moşneguţu şi-a pus sufletul pe tavă, în faţa tuturor, în cea mai recentă ediţie a emisiunii "În Oglindă."

Povestea fetiţei fără mâini Lorelai Moşneguţu, care a impresionat o ţară întreagă cu vocea şi talentele ei la Românii au talent şi nu numai, "fetiţă" care astăzi este studentă în anul I, este despre putere. Despre provocări, despre lipsuri, despre abandon, despre doruri nespuse. 

Mihai Ghiţă a avut-o invitată pe Lorelai, alături de mama Vio, în urmă cu o zi la "În Oglindă." Chiar realizatorul emisiunii a mărturisit în online: "Pentru prima dată în istoria acestei emisiuni, In Oglindă, avem nu unul, ci doi invitaţi. Şi nu pentru că următoarea invitată nu ar putea să-şi spună singură povestea, ci pentru că următoarele invitate au o poveste în oglindă. Sufletele lor s-au găsit, sunt pereche. Lorelai Moşneguţu şi mama Vio au o poveste care trebuie spusă împreună. S-au găsit, s-au ajutat, s-au iubit, s-au adus până aici împreună."

Lorelai s-a confesat lui Mihai: "Am simţit că viaţa mea se colorează în mod diferit poate încă dinainte să merg la grădiniţă. Atunci când mergeam la locurile de joacă, ca orice copil, voiam să mă joc cu ceilalţi. Însă cei mai mulţi veneau la mine doar să mă întrebe de ce n-am mâini. Nu am de ce să mă supăr pentru că erau nişte copii, erau curioşi, dar lucrul acesta m-a făcut să mă duc foarte mult pe partea artistică, să încep să cânt, să-mi găsesc alte ocupaţii. Pentru că nu prea aveam cu cine să mă joc. În mare parte mă jucam singură în locurile acelea cu nisip.

Asta a durat până în şcoala generală când doamna învăţătoare, din prima zi, m-a pus în faţa clasei şi le-a spus tuturor colegilor - Cu colega voastră să vă comportaţi ca de la egal la egal!. Eu toate examenele,  şi Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul le-am dat din aceeaşi materie, ca toţi ceilalţi, chiar dacă am făcut şcoala la domiciliu şi profesorii veneau acasă."

Lorelai Moşneguţu are 20 de ani, este studentă în primul an la facultate, cântă, scrie poezii, compune piese la pian şi pictează. Deşi s-a născut fără mâini, Lorelai reuşeşte să facă cu picioarele ceea ce poate unii dintre noi nu reuşim nici cu braţele. A fost abandonată de ambii părinţi pentru că s-a născut diferită din punct de vedere fizic. Mama Vio este cea care a înfiat-o şi i-a oferit a doua şansă la viaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel