Liviu Negoiţă, primarul de la Sectorul 3, are o proprietate de UN MILION DE DOLARI şi un salariu de 50.575 LEI pe an

vila liviu negoita
vila liviu negoita

Primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă deţine o proprietate pe malul lacului Snagov, în localitatea Baloteşti, evaluată de experţii imobiliari la aproximativ un milion de euro.

foto: CanCan

Proprietatea este formată dintr-o casă de 385 de metri pătraţi şi 4000 de metri pătraţi de teren, finişajele exterioare ale vilei fiind unele de lux, scrie CanCan în ediţia online. Potrivit sursei citate, Liviu Negoiţă a intrat recent în febra pregătirilor pentru sezonul estival, muncitorii amenajând în gradina situată pe malul lacului Baloteşti un al doilea foişor. Pentru ca, la popularitatea şi la numărul de cunoştinte şi prieteni pe care-i are edilul, întotdeauna este bine să fii prevăzător şi să ai un foişor în plus atunci când vrei să admiri raţele de pe lac. Un singur lucru lipseşte din peisaj. Cu toate că imensa casă are şi un ponton, nu se vede vreo şalupă. Se pot admira doar doua bărci, una mai mare din lemn şi una mai micuţă, de culoare verde. Barca verde, multa verdeata, mediul ideal de relaxare pentru cineva care munceşte din greu la stat, în folosul cetăţenilor. Şi care a încasat, potrivit declaraţiei de avere, 50.575 RON, suma reprezentând venitul anual pe anul trecut de la primărie.

Parerea expertilor

Potrivit experţilor imobiliari, domeniul edilului ar valora aproximativ 1.000.000 de dolari. „Noi mai avem o casa la vanzare tot pe malul lacului, în Baloteşti, care are 290 de metri pătraţi utili şi un teren mai mic decat cel la care faceţi referire, preţul fiind de 260.000 de euro. Acesta (imobilul din imagine - n.r.) pare a avea finisaje de lux şi, dacă mai adăugam şi terenul, am ajunge la circa 650.000 - 700.000 de euro (n.r. - aproximativ 1.000.000 de dolari)“, a declarat pentru CanCan Onorina Gologan, consultant imobiliar.

Soţia are jumătate din vilă

Potrivit declaraţiei de avere a lui Negoiţă, 50% din vila de la Baloteşti este deţinută de Carmen, soţia primarului. Edilul mai are la Câmpina un teren de 1134 metri pătraţi şi un apartament în Bucureşti. În declaraţia de avere figurează şi apartamentul din Capitală al soţiei primarului. Liviu Negoiţă are în bancă 215.000 RON. Primarul sectorului 3 nu are trecute în declaraţia de avere maşini, bijuterii sau obiecte de artă. Edilul deţine şi 33% din acţiunile unui centru medical. În timp ce ca primar a avut anul trecut un venit de 50.575 lei, a încasat 1.200 euro lunar din chiria unui apartament. Carmen Negoiţă a câştigat anul trecut mai mult decât soţul ei. Femeia încasat de la Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare o indemnizaţie de 391.143 de lei. Tot anul trecut, soţiei edilului i s-a restituit un împrumut de 110.000 lei pe care îl acordase centrului medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel