Liviu Dragnea, Tel Drum. O valiză cu informații ar fi fost găsită de un localnic la el în curte

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

O valiză plină cu informații din Tel Drum ar fi fost găsită de un localnic din Teleorman chiar la el în curte, iar omul ar fi ajuns cu această valiză într-o redacție a unei publicații ce-l urmărește atent pe Liviu Dragnea, președintele PSD. 

Informația despre valiză apare chiar înainte de ședințele decisive din PSD, în cadrul cărora se anunță a urma remanieri și excluderi. 

Publicația care a intrat în posesia valizei anunță că aceasta conținea un hard, o tabletă, un stick. Toată descoperirea este aparent hiperbolizată prin numărul mare de documente, fotografii, filmări, mail-urilor găsite, de ordinul zecilor de mii. Totodată, jurnaliștii ne anunță că toate elementele găsite în valiză sunt ”burdușite de informații”. 

Chiar dacă deocamdată aceste 15.000 de fotografii, 50.000 de mailuri, conținutul unui stick de memorie burdușit cu facturi și informații din Tel Drum nu au fost publicate pe site-ul publicației, anunțul fiind făcut pe Facebook și însoțit de câteva fotografii, video și capturi de pe un e-mail, așteptarea creată în spațiul online este mare și este accentuată de campanii de posting, în sensul în care foarte multe conturi comentează deja despre acest subiect, multe dintre conturi fiind fără identitate. 

Deși în cazuri celebre, până la o probă contrarie, s-a discutat despre intervenția asupra fișierelor prezentate - vezi pixelul albastru sau mai recenta înregistrare trucată din DNA, despre care vorbea Laura Codruța Kovesi - în acest caz, deși documentele și imaginile și tot conținutul valizei n-au ajuns în spațiul public, acestea sunt date ca sigure, sunt considerate dovezi. Prin urmare ce n-au găsit anchetatorii, a găsit un localnic din Teleorman chiar la el în curte. 

Rămâne de văzut cum va evolua situația, dacă va fi publicat conținutul valizei, legătura informațiilor cu PSD și cu liderul acestui partid și reacția lui Liviu Dragnea la acestea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel