Liam Neeson se întoarce în Taken 3

liam neeson
liam neeson

Liam Neeson, actorul ce l-a jucat pe maestrul Qui-Gon  Jinn in seria Star Wars, se va întoarce pentru o a treia parte a seriei Taken. Deşi în octombrie 2012, când a fost lansat Taken 2, Neeson a prezis că acesta ar fi sfârşitul seriei de filme de acţiune, 20th Century Fox ar putea să-l facă să se răzgândească. Conform publicaţiei Deadline, actorul va semna un contract ce îi va aduce 20 de milioane de dolari.

Autor: Andreea Adamescu

Lansat în 2008, primul film Taken îl prezintă pe Liam Neeson drept un fost agent CIA a cărui fiică a fost răpită de un grup ce se ocupă de traficul de persoane. Filmul a avut un succes surprinzător şi încasările au depăşit 226 de milioane de dolari în cinematografele din toată lumea, reinventandu-l pe Neeson drept actor de film de acţiune.

Taken 2 a fost lansat pe 5 octombrie 2012, iar în acest film, rolurile sunt inversate. Personajuli interpretat de Neeson este răpit, iar fiica sa, Kim- jucată de Maggie Grace, pune la cale o misiune de salvare. S-a dovedit a fi şi mai popular decât primul film, încasările depăşind 376 de milioane de dolari.

Filmările pentru Taken 3 vor începe în februarie 2014, conform Deadline. Momentan, nu a fost angajat niciun regizor pentru această producţie, însă deja s-a început lucrul la scenariu. Luc Besson şi Robert Mark Kamen, scenariştii primelor două filme din serie, se vor ocupa şi de acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel