Laura Vicol, achitată: Mi-au distrus viața. Bunica mea a murit

Laura Vicol
Laura Vicol

Laura Vicol a fost achitată definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DNA pentru favorizarea făptuitorului, complicitate la exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, fals în înscrisuri sub semnătură privată.

"Este cumplit să îmi amintesc. Sunt momente când încă plâng. Mi-au distrus viaţa şi sunt mulţi oameni în situaţia mea, care poate nu au avut noroc de un complet drept, de o apărare aşa cum am avut eu. Am fost ţinută în cătuşe, inclusv la medic.

Acesta a refuzat să mă consulte cu cătuşele şi le-a cerut să dispună descătuşarea mea, măcar în cabinetul medical. Îmi amintesc şi acum cum m-a luat copilul în braţe, când am ajuns acasă, după 24 de ore. Băiatul meu mai mare mi-a spus că la cât au plâns mama şi bunica, în casă, a crezut că am murit şi eu. Sunt momente cumplite pe care vreau să mi le şterg din memorie

Au forţat ieşirea mea din dosarul Alinei Bica. Cu două zile înainte, câştigasem în instanţă înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu. La două zile aveam contestaţia. Din punctul meu de vedere au vrut să îmi închidă gura (...) Am trecut prin nişte momente groaznice, viaţa mea a fost un coşmar", a declarat Laura Vicol pentru Antena 3.

"Bunica mea a murit anul trecut cu acest "of" în suflet

Laura Vicol a mărturisit că i-a fost afectată atât viața de famile, cât și cea profesională: "Au renunţat clienţi la mine, am procese verbale semnate cu ei. Mi-au spus că nu îmi pot reproşa nimic din punct de vedere profesional, doar că nu îşi permit să aibă un avocat cercetat de DNA. De abia acum încep să mă adun şi nu voi lăsa ca aceste lucruri să treacă nesancţionate. Numai aşa se pot opri din abuzurile pe care le fac. Ştiu că e creştineşte să tac din gură, să iert şi să uit. Nu am cum. Bunica mea a murit, anul trecut, cu acest of în suflet, că nu știa care este situaţia mea".

Citește și: Laura Vicol, achitată definitiv într-un dosar DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel