Laura Codruţa Kovesi, mesaj pentru fostul şef SRI, George Maior

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a avut, marți, un mesaj pentru fostul șef al SRI, George Maior, la finalul festivității în cadrul căreia acesta a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Academiei Tehnice Militare.

"Îi urez mult succes în nou misiune. Să rămână la fel de serios, la fel de patriot, la fel de determinat ca și până acum în a apăra interesele ţării. Sper ca în viitoarea calitate să putem colabora la fel de bine atunci când va fi cazul", a declarat Laura Codruța Kovesi.

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a primit marţi, din partea Senatului Universitar al Academiei Tehnice Militare titlul de Doctor Honoris Causa. Titlul i-a conferit fostului şef al SRI de preşedintele instituției, Laurenţiu Mărgărit, în prezenţa mai multor invitaţi - ambasadori, personalităţi politice, persoane importante din conducerea instituţiilor din sistemul naţional de apărare, inclusiv procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

George Maior a fost director al SRI în perioada octombrie 2006 - ianuarie 2015. La sfârșitul lunii iunie, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a fostului şef al SRI George Maior ca ambasador al României în Statele Unite ale Americii.

Dosar corupție medicamente oncologice. Laura Codruța Kovesi (DNA), prima reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel