Lansare iPhone 6S. Apple se laudă că va revoluţiona industria gadgeturilor

Lansare iPhone 6S. Apple se pregăteşte de lansarea oficială a noii generaţii de smartphone-uri iPhone 6s şi iPhone 6s Plus.

Potrivit Phonearena, noua tehnologie cu patru senzori "3D Touch" va permite gadgeturilor să recunoască trei tipuri diferite de atingere: o atingere ușoară, o apăsare și o apăsare mai puternică. De exemplu, dacă un utilizator apasă puternic pe locația la care vrea să ajungă, telefonul va începe imediat să-i arate traseul optim. Force Touch va fi utilizat, totodată, pentru a afișa mai rapid definiția unui cuvânt și pentru a salva o melodie într-un playlist, scrie gadgetreport.ro.

Dincolo de 3D Touch, telefonul va include o nouă carcasă, din Aluminiu 7000, ce nu se îndoaie, şi o nouă cameră foto, de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony, capabil să filmeze în 4K.

Şi camera frontală a fost imbunătăţită. Aceasta va primi de asemenea un senzor cu rezoluţie mai mare, iar pentru selfie-uri în condiţii de iluminare slabă, Apple va adăuga o funcţie software în aplicaţia de cameră care va afişa o imagine complet albă pe display, care să ţină locul unui blitz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel