Kovesi, mesaj după decizia CEDO. Chirieac: A dat un mesaj politic!

Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES
Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat mesajul transmis de Laura Codruța Kovesi, după ce CEDO a decis că demiterea sa de la șefia DNA  a fost una abuzivă.

"Sper ca această hotărâre să reprezinte o reparație simbolică pentru magistraţii hărțuiţi în ultimii ani. Sper ca această decizie să dea curaj magistraţilor români", a transmis Laura Codruța Kovesi, într-un mesaj pentru magistraţi, în care aminteşte de "campania de intimidare a sistemului judiciar" şi de "încercarea de descurajare a luptei împotriva corupţiei".

"Este un mesaj politic"

"Profesionistul desăvârşit, consacrat de UE ca înalt magistrat a dat, acum, un mesaj politic. Ce să se simtă încurajaţi magistraţii? Cine respectă legea nu are nevoie de încurajări. Cine nu o respectă şi s-a ascuns multă vreme sub poalele sistemului trebuie să se simtă acum încurajați pentru abuzuri? În România, ne place sau nu, sunt mii de persoane abuzate, cu pierderi uriaşe pentru economia ţării, care au intrat în malaxorul pseudo-justiției al unor magistraţi şi care au avut mari probleme, că nu degeaba opoziţia faţă de SIJ a atins luna şi se îndreaptă către ieşirea din sistemul solar", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel