Kovesi, audiată. Pleșoianu: Ce va spune la ieșire. ''Asta este știrea zilei''

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a vorbit la Antena 3 despre audierea Laurei Codruța Kovesi, la Secția de investigare a magistraților, în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu, mărturie mincinoasă și luare de mită.

Liviu Pleșoianu este mai interesat de ceea ce va declara Laura Codruța Kovesi după audieri decât ceea ce va spune la audieri. Deputatul PSD este de părere că fosta șefă DNA va spune numai minciuni, susținând că asta obișnuiește să facă.

Este o presiune asupra Justiției faptul că au venit să susțină persoana respectivă. Faptul că au venit cei de la #rezist să o susțină pe doamna Kovesi este ceva absolut în regulă, nu mai este o presiune asupra Justiției. Pe mine mă interesează foarte puțin ce o să declare doamna Kovesi acolo, mă interesează ce o să declare când o să iasă de acolo. Asta este știrea zilei, din punctul meu de vedere. Doamna Kovesi nu va face decât să mintă, indiferent ce ne va spune când va ieși de acolo. După cum știm, doamna Kovesi ne-a mințit în 2014 după ce săltat-o pe omoloaga sa de la DIICOT, din stradă. O certa și spunea că e nepermis faptul că s-a întâlnit cu Udrea la Paris și că ea niciodată nu s-a întâlnit cu politicieni în timpul ei liber. Ca urmare a activității sufrageria lui Oprea, aflam că s-a întâlnit cu politicieni, ba chiar în seara alegerilor prezidențiale. Nu ne-ar ajunge 10 emisiuni să derulăm toate minciunile. Cel puțin din punct de vedere al acuzației de mărturie mincinoasă, nu are cum să se apere. Știm cu toții când a spus în repetate rânduri că ea nu s-a întâlnit niciodată cu Ghiță. A venit apoi Ghiță cu dovezile. Deci cum ar putea să se apere de asta?

Eu mă aștept ca în țara asta să nu se aplice dubla măsură și să aibă parte doamna Kovesi de exact același tratament de care au avut parte toți ceilalți. Nu mi s-ar părea normal ca doamna Kovesi să iasă de la audieri tot doar suspectă. 

Vezi și: Kovesi, audiere. Scandal în fața Parchetului General. FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel