Klaus Iohannis, mesaj pentru Dragnea. SRS: ''Absolut stupid''

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a fost prezent la un eveniment pentru bicicliști în care a ținut un discurs despre unitate. Președintele României a declarat că nu îl interesează punctele de vedere ale Președintelui PSD, Liviu Dragnea. Sorin Roșca Stănescu a comentat situația.

Klaus Iohannis a vorbit despre unitate în cadrul unui eveniment pentru bicicliști. Totodată, președintele României a declarat că nu este interesat de părerea lui Liviu Dragnea în ceea ce privește decizia CCR de a o revoce pe Kovesi din funcția de procuror-șef al DNA. 

A vorbit despre nevoia de a fi uniți așa cum deja îl cunoaștem. Bănuiesc că s-a referit la ideea de a se uni românii în jurul lui, nu numai pentru un al doilea mandat, ci și pentru a doborî Guvernul care nu este al său, Guvernul PSD+ALDE. Președintele, după cum vedeți în ultimele zile, îi cheamă la manifestație pe românii care cred în el în ideea de a schimba majoritatea parlamentară, de a răsturna în felul acesta scorul alegerilor și riscă să facă apel la adevărate trupe de asalt din așa zisa societate civilă, o mulțime de oameni fără căpătâi, extrem de violenți nu numai pe internet, ci și fizic, oameni contondenți, oameni care sunt certați cu orice fel de reguli democratice și la aceștia apelează în primul rând președintele Klaus Iohannis. 

Ce am mai înțeles din discurs este că nu îl interesează punctele de vedere lansate de domnul Dragnea ceea ce mi se pare absolut stupid., a declarat jurnalistul Sorin Roșca Stănescu la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel