Kim Jong-un, în LACRIMI. Ce l-a făcut să plângă pe liderul din Coreea de Nord

Kim Jong-un a fost surprins cu lacrimi în ochi la o paradă militară.

Liderul de la Phenian, Kim Jong-un, și-a cerut scuze, cu lacrimi în ochi, pentru modul în care a gestionat situația de la apariția pandemiei de COVID-19, scrie The Guardian. El a ținut un discurs la o paradă militară organizată cu ocazia împlinirii a 75 de ani de guvernare a Partidului Muncitoresc. La un moment dat, Kim Jong-un şi-ar fi dat ochelarii jos pentru a-și şterge lacrimile - o indicaţie, spun analiştii, a presiunii crescânde asupra regimului său.

„Oamenii noştri și-au pus toată încrederea în mine, la fel de înaltă ca cerul şi de adâncă cum este marea, dar nu am reuşit să mă ridic mereu la înălţime. Îmi pare foarte rău pentru asta”, a spus el.

"Este important să ne uităm la motivul pentru care a ajuns să verse aceste lacrimi cu o astfel de ocazie", a declarat Hong Min, directorul diviziei Coreea de Nord la Institutul Coreean pentru Unificare Națională, pentru Korea Times. „Sub mesajul său, se poate simți că Kim simte o presiune mare asupra conducerii sale”, a punctat el.

În ciuda prezenței trupelor, rachetelor, tancurilor și a altor dovezi ale creșterii puterii militare a Coreei de Nord, Kim a declarat de mai multe ori că își prezintă sprijinul oamenilor din întreaga lume care suferă ca urmare a Covid-19. Sudul a declarat că este îngrijorat de faptul că parada pare să fi inclus o nouă rachetă balistică cu rază lungă de acțiune, ministerul de externe solicitând Phenianului să reia discuțiile despre denuclearizare. Kim a avertizat în discursul său că își va „mobiliza pe deplin” forța nucleară dacă va fi amenințat, dar a evitat criticile directe față de Washington.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel