Juventus - Lazio. Paul Pogba ratează derby-ul din sferturile Cupei Italiei

Paul Pogba
Paul Pogba

Fotbalistul Paul Pogba, care a rămas duminică pe bancă la întâlnirea cu Monza (0-2) la prima sa apariţie pe foaie de meci în acest sezon cu Juventus Torino, nu va fi folosit în partida de joi din Cupa Italiei.

Paul Pogba nu are probleme la coapsă, a declarat miercuri antrenorul său Massimiliano Allegri, citat de AFP. 

Mijlocaşul francez, accidentat în iulie la genunchiul drept şi operat la începutul lui septembrie, simte o 'durere în muşchii flexori', a indicat Allegri într-o conferinţă de presă, cu o zi înaintea meciului cu Lazio Roma din sferturile de finală ale Cupei Italiei.

'Din păcate, când un jucător a rămas luni de zile fără activitate, apar dureri când intensitatea antrenamentului creşte', a spus tehnicianul bianconero.

Pogba, care are 29 de ani, nu a mai jucat niciun meci oficial din aprilie, când era la Manchester United. Revenit în vară la Juve după şase ani, francezul s-a accidentat la meniscul lateral al genunchiului drept în iulie, după un prim meci amical de pregătire.

Operat în luna septembrie, el a ratat Cupa Mondială 2022 din Qatar. Tehnicianul l-a convocat pe Pogba pentru meciul de campionat cu Monza, fără să-l introducă în joc. Aceasta nu l-a împiedicat pe francez să-şi exprime pe Instagram 'bucuria de a reveni la echipă'.

'Nimeni nu face minuni' când este vorba de accidentări precum cea a lui Pogba, a spus Allegri. El nu a comentat posibilitatea ca mijlocaşul să fie apt pentru meciul din următoarea etapă de campionat, cu Salernitana, pe 7 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel