Jurnalist de la The sun, arestat pentru corupție

the sun
the sun
Poliția britanică a arestat astăzi un jurnalist de la ziarul The Sun, suspectat de corupție, într-un caz mult mai amplu, centrat pe interceptarea de convorbiri telefonice, de către unii ziariști

Se pare că unul dintre cei arestați în ampla investigație de ascultare a telefoanelor, e și un angajat al ziarului britanic The Sun, aflat în proprietatea mogului Rupert Murdoch, care deține News Corporation. Bărbatul de 37 de ani a cărui identitate e încă necunoscută, a fost arestat la ora 6:00 A.M, când se afla în casa sa din nordul Londrei, a declarat Poliția Metropolitană din Londra. News International, latura britanică a corporației lui Rupert Murdoch, a confirmat că bărbatul lucra pentru ziarul The Sun, potrivit Reuters.

Detectivii au mai arestat și un ofițer de poliție în vârstă de 29 de ani, ce lucra la poliția din Sussex, un comitat din sudul Londrei. Polițiștii au spus că arestările au survenit în urma informațiilor primite de la Comitetul Standardelor și Management-ului, parte a News Corporation. Au fost făcute 43 de arestări de către polițiști care lucrează la Operațiunea Elveden, unde sunt investigate plăți făcute de jurnaliști către polițiștii în schimbul unor informații. Această investigație se derulează în paralel cu ancheta principală, ce include jurnaliști de la News International, acuzați de interceptarea unor telefoane și cu o investigație separată despre nerespectarea intimității si hacking de calculatoare. Aproximativ 70 de persoane au fost reținute, în toate cele trei anchete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel