Iulian Bulai o apreciază pe ”Lori din Onești”: Zi-le, Loredana!

Facebook Iulian Bulai
Facebook Iulian Bulai

Loredana Groza a fost intens criticată pentru ultima melodie, "Fericire", cântată alături de mai mulţi manelişti celebri. Cu toate astea, Iulian Bulai, de la USR, îi ia apărarea solistei. 

VEZI Val de revoltă după piesa Loredanei cu "regii" manelelor. Fanii, mesaje acide: O mizerie! Așa disperată ai ajuns? Îmi vine să vomit

"Muzica e fericire. Și curaj să te reinventezi - Loredana a făcut-o de-o mie de ori înainte. Acum ne scoate ipocrizia de sub preș și prejudecățile din minte! Zi-le, Loredana!", a scris Iulian Bulai pe Facebook. 

Iulian Bulai este şi preşedintele Comisiei de Cultură din Parlamentul României. 

Iulian Bulai nu este singurul om din politică care vine în apărarea Loredanei Groza. Marius Tudor, consilier politic în Parlamentul European, a intervenit în scandalul generat în jurul noii melodii lansate de Loredana Groza, criticată dur în mediul online.

"Este absolut regretabilă atitudinea unei anumite părți a societății cu privire la faptul că iată, Loredana a îndrăznit să se asocieze într-o melodie, într-un clip video cu câțiva maneliști, evident de notorietate în România, dar de etnie romă. Am citit cu tristețe în dimineața aceasta un comentariu al unui fost membru USR pe pagina sa de Facebook în care îi numea din păcate pe artiștii cu care a cântat Loredana ciori, țigani", a declarat acesta.

VEZI Maneaua Loredanei Groza, subiect de scandal. Marius Tudor, consilier în Parlamentul European: Rasism! Este inadmisibil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel