Iubitul Gabrielei Cristea, prestație rușinoasă la ”Vocea României”

Tavi Clonda, iubitul Gabrielei Cristea, a venit la “Vocea României” cu un singur scop – să cucerească juriul. Din păcate, prestația lui de pe scena emisiunii-concurs de la Pro TV nu a fost deloc pe placul celor patru antrenori.

Zi cu ghinion pentru solistul care se ocupă cu momentele muzicale în emisiunea mondenă ”Te vreau lângă mine”! Tavi Clonda a ales sa interpreteze melodia ”Wherever you will go”. Chiar dacă pe oamenii din public i-a cucerit încă de la primele versuri cântate, cu antrenorii... lucrurile au stat exact pe dos. Loredana, Smiley, Brenciu și Moga – toți i-au reproșat că a cântat prea cuminte.

”Ai cântat corect, dar nu ai pus sentiment așa cum trebuie la Vocea României”, a spus Horia Brenciu. Loredana Groza l-a îndemnat să participe și data viitoare la concurs pentru că ar putea avea mai mult noroc.

Tavi Clonda a fost dezamăgit că nu a reușit să întoarcă niciun scaun la audițiile pe nevăzute. Avea așteptări foarte mari, mai ales că trecutul său – din punct de vedere muzical – este unul plin. În primul an de școală, acesta a făcut cunoștință cu muzica pentru că a urmat un curs de pian. A continuat să studieze chitara, instrument de care ulterior nu s-a mai despărțit. După terminarea liceului, a urmat studiile universitare la Brașov, la Facultatea de Construcții Aerospațiale. În paralel, a studiat canto la Școala Populară de Artă din Brașov.  În 2001, Tavi Clonda a participat la emisiunea ”Ploaie de stele” de la TVR1. Această experiență l-a făcut cunoscut în lumea mondenă și au urmat mai multe contracte cu Antena 1, dar și cu Național TV. Și acum, cântărețul face parte din bandul emisiunii de la Kanal D, <<Te vreau lângă mine>>.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel