Italian suspect de coronavirus, internat la Sibiu. REZULTATUL ANALIZELOR

Rezultatul analizei pentru determinarea coronavirusului este negativ în cazul italianului luat de pe Aeroport și internat la Secția de Boli Infecțioase din Sibiu, din cauza febrei.

Italianul din Veneția a venit la Sibiu cu un avion din Viena. Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au transmis, marți seara, că rezultatul analizelor de laborator efectuate la Timișoara pentru determinarea virusului Covid 19, la cetățeanul italian internat în cadrul Secției Clinice Boli Infecțioase este negativ. „Bărbatul va rămâne internat în această noapte (marți spre miercuri – n.r.) în cadrul secției, urmând ca mâine să fie, cel mai probabil, externat”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sibiu.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că italianul avea febră puțin peste temperatura normală și nu se încadra în definiția de caz, potrivit căreia temperatura corpului trebuie să fie mai mare de 38 de grade Celsius. Italianul a ajuns la Sibiu pe ruta Veneția – Viena – Sibiu, iar când a ajuns în Aeroport avea febră. Având în vedere starea bărbatului și zona din care venea, s-a luat măsura preluării sale în regim de urgență și internarea în spital. Ca măsură suplimentară a fost asigurată dezinfecția fluxurilor de sosiri în Aeroportul Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel