Urmărește emisiunea live


Ionuţ Radu uimește în Serie A. Clasamentul fotbaliștilor din Italia

Ionuț Radu, Genoa. foto: @GenoaCFC - twitter
Ionuț Radu, Genoa. foto: @GenoaCFC - twitter

Portarul naționalei U21, Ionuț Radu, a facut un nou meci bun între buturile celor de la Genoa, în ultima etapă din Italia.

Ionuţ Radu a fost votat de cititorii ziarului La Gazzetta dello Sport ca fiind cel mai bun fotbalist sub 23 de ani al etapei a 35-a din Serie A, în urma evoluţiei sale de excepţie din meciul de acasă cu AS Roma (1-1).

"Un talent gata să uimească", scrie cotidianul despre jucătorul venit de la Inter Milano, ce va împlini 22 de ani pe 28 mai. Gazzetta evidenţiază mai ales parada sa la lovitura de cap a lui Federico Fazio. Intervenţiile lui Radu au ajutat-o pe Genoa să obţină un punct foarte important în lupta pentru a evita retrogradarea.

"Deşi are 21 de ani, Radu nu mai este o surpriză pentru Serie A: după primele patru meciuri pe banca de rezerve, a devenit prima opţiune la Genoa, cucerindu-şi postul graţie prestaţiilor sale", comentează publicaţia. În ancheta pentru a desemna cel mai bun tânăr jucător a etapei, goalkeeperul i-a devansat pe Jeremie Boga (Sassuolo) şi Sasa Lukic (Torino).

Potrivit Gazzettei, viitorul lui Radu este o necunoscută. Aproape sigur Inter va activa clauza de răscumpărare a lui Radu. Cel mai probabil, milanezii îl vor împrumuta pe Radu în sezonul viitor, existând şanse mari ca el să joace tot la Genoa. Mulţi ziarişti italieni îl văd pe român ca fiind următorul titular în poarta lui Inter, în locul lui Samir Handanovic.

Citește și:

Ionuț Radu, salvatorul echipei Genoa VIDEO - Scorul, menținut de paradele românului

Lobonț a dat verdictul: Ionuț Radu, șanse să ajungă la un nivel mondial

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel