Lobonț a dat verdictul: Ionuț Radu, șanse să ajungă la un nivel mondial

Ionut Radu, Genoa. foto: @genoaCFCofficial
Ionut Radu, Genoa. foto: @genoaCFCofficial

Fostul jucător de fotbal Bogdan Lobonţ a declarat, luni, că are încredere în calităţile lui Ionuţ Andrei Radu, de la Genoa, care poate ajunge un portar de top.

"Cosmin Contra are o misiune grea în alegerea lotului pentru meciurile pe care echipa naţională trebuie să le dispute. Andrei Radu este un portar bun, are calităţi foarte bune şi trebuie să le lucreze ca să le ducă la un alt nivel. Doar aşa poate să crească şi să fie portarul de nivel mondial, aşa cum se aşteaptă toată lumea", a spus fostul portar al echipei naţionale.

Bogdan Lobonţ consideră că jucătorii echipei naţionale trebuie să se concentreze mai mult pe propriul joc şi mai puţin pe cel al adversarilor: "Eu le ţin pumnii, sunt alături de ei, am fost un an alături de ei, ştiu cum se lucrează. Cunosc intenţiile şi capacităţile jucătorilor care sunt la echipa naţională, cunosc foarte bine capacităţile staff-ului tehnic şi au toate calităţile să facă o figură frumoasă. Important este ceea ce facem noi, prea mult ne focalizăm pe adversar. Trebuie să ne concentrăm pe ceea ce facem noi, apoi să câştigăm este o consecinţă, doar aşa putem creşte".

Foştii internaţionali Adrian Ilie, Bogdan Lobonţ şi Cristian Chivu au participat luni, la Arena Naţională la lansarea campaniei "Pentru Fotbal Adevărat", a sponsorului oficial al Cupei României, Timişoreana, în calitate de ambasadori ai evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel