Ion Cristoiu atacă B1 TV. Nelu Barbu: Nu a fost o făcătură!

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Ion Cristoiu a atacat postul B1 TV, spunând despre acesta că este ”postul lui Victor Ponta”, deghizat în post ”proBăsescu”.

Ion Cristoiu a pornit de la premisa că alarma cu bombă dată la baza din Kandahar, în timpul vizitei lui Victor Ponta, a fost o făcătură.

VEZI ȘI: Victor Ciutacu, către Ion Cristoiu: Îmi cer scuze că nu am murit

În acest context, Ion Cristoiu a atacat, într-un text scris pe blogul său, ziariștii despre care spune că sunt ”sugari ai profesiei”. De atacul jurnalistului nu a scăpat nici postul B1 TV. Ion Cristoiu a scris că este ”postul lui Victor Ponta”, deghizat în post ”proBăsescu”.

”Cînd spun ziariști sugari, mă refer și la cei de la B1 Tv, postul lui Victor Ponta sub acoperire de post proBăsescu”, a scris Ion Cristoiu.

VEZI ȘI: Ciutacu: "Două lucruri admir la Ion Cristoiu"

Reporterul B1 TV, Nelu Barbu, îl contrazice pe Victor Ponta și spune că atacul a fost real.

„Câteva lămuriri : Baza militară Kandahar a fost atacată, racheta a existat şi a căzut, fără să facă victime sau pagube importante. Alarma se dă pentru toată baza, nu contează naţionalitatea militarilor. Procedura e simplă, ne-am conformat. Chiar nu a fost o făcătură, deşi recunosc că în primele secunde am fost tentat să cred că e un exerciţiu. Am observat însă reacţiile militarilor şi oficialilor în momentul alarmei şi mi-a dispărut impresia. În altă ordine de idei, ISAF nu îşi permite să facă exerciţii de dragul unui oficial, au pierdut prea mulţi oameni pentru a glumi cu aşa ceva. Că racheta a căzut la mare distanţă de unde ne aflam noi, e altă poveste, doar că în momentul în care se dă alarma nu ai de unde să ştii unde o să cadă racheta", a scris Nelu Barbu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel