Ion Apostoliu, actor, a murit

Doliu
Doliu

Actorul Ion Apostoliu a decedat la vârsta de 81 de ani într-un spital din Iași. El a încetat din viață, după ce în urmă cu doar câteva zile a suferit o operație pe cord. 

Celebrul actor Ion Apostoliu a decedat, iar vestea a îndoliat oraşul Botoşani, de unde era originar artistul. Primarul municipiului, Cătălin Flutur, a ţinut să transmită un mesaj familiei care trece prin momente cumplite.

Mesajul primarului 

"Regret trecerea în nefiinţă a unui mare actor botoşănean, reprezentativ pentru generaţia sa, pentru scena teatrului nostru. Ion Apostoliu s-a dedicat scenei prin rolurile pe care le-a interpretat, impunându-se drept un actor valoros, de mare bun simţ, discret şi demn. Am avut onorarea - tânăr fiind - de a fi alături de el pe scenă.

Nea Jan a devenit astfel pentru mine o adevărată sursă de inspiraţie, un model de urmat şi de contemplare. Este o mare pierdere a noastră căci odată cu el, mai pierdem o valoare imposibil de înlocuit. Sunt alături de familia lui îndurerată şi mă rog ca Bunul Dumnezeu să-l aibă în paza, în lumina şi în pacea Sa", este mesajul transmis de primarul din Botoşani, relatează cancan.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel