Iohannis, ceremonii 20 mai. Asociaţia Revoluţionarilor: Condamnăm cu fermitate iniţiativa

Mihai Ciobanu / 14 mai 2019 / 20:06 Salveaza PDF Comentarii
Klaus Iohannis
Descriere foto: Klaus Iohannis

Asociatia Revolutionarilor Anticomunisti din Decembrie 1989, condamna cu fermitate initiativa Presedintelui Romaniei, de a organiza in ziua 20 mai 2019, o ceremonie publica dedicata aniversarii a  30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, urmat de un concert omagial, se arată într-un anunţ al asociaţiei. 

"Domnule Presedinte, Klaus Werner Iohannis, nu au trecut nici 30 de zile de cand ati salutat finalizarea investigatiilor în „Dosarul Revolutiei din Decembrie 1989’’ si trimiterea cauzei spre judecare. Ati considerat că acest demers reprezintă un pas extrem de important, în stabilirea adevărului cu privire la evenimentele tragice.

În repetate rânduri, ati sustinut că adevărul trebuie să iasă la iveală si ati subliniat necesitatea inlaturarii metodelor si practicilor de tip comunist de trista amintire, considerând că aceasta reprezintă o restantă majoră a civilizatiei umane.

Cu stupoare, constatam ca in 20 mai 2019, v-ati hotarat sa organizati o asa zisa ceremonie publica – prilejuita cu ocazia comemomorarii a 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989 !!! Suntem convinsi ca, cei care v-au sfatuit sa grabiti organizarea aceastei ceremonii in avans, v-au dus intr-o grava eroare umana si incalificabila. Noi, am redat onoarea, libertatea si democratia poporului roman si tocmai dumneavostra in calitate de sef al statului, amestecati istoria cu campania electorala.   

Cu tot respectul cuvenit, pentru comemorarea a 30 de ani de la revolutie , va rugam sa aveti rabdare pana in decembrie 2019, si va asiguram ca vom comemora impreuna.

Suntem convinsi ca veti lua o decizie inteleapta !!! Va multumim !!!", se arată în comunicatul Asociaţiei Revoluţionarilor.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24