Inundaţii. Prăpăd în Teleorman

cod galben de inundatii
cod galben de inundatii

Peste 150 de locuinţe şi câteva sute de curţi din judeţul Teleorman au fost inundate.

Peste 150 de locuinţe şi câteva sute de curţi din judeţul Teleorman au fost inundate vineri, în sprijinul pompierilor din Teleorman intervenind echipaje din Bucureşti şi din alte două judeţe pentru limitarea efectelor inundaţiilor.

Potrivit celui mai recent bilanţ dat publicităţii de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Teleorman, peste 150 de case au fost inundate, iar apa a pătruns în sute de gospodării din mai multe localităţi.Comuna cel mai grav lovită de ploile torenţiale şi de viituri este Ţigăneşti, unde au fost inundate o sută de locuinţe, 90 de anexe gospodăreşti şi  400 de curţi.

La Orbeasca apa a colmatat 245 de fântâni şi au fostinundate 215 curţi, 42 de case şi 50 de anexe gospodăreşti.La Calomfireşti,localitate în care se produc inundaţii pentru a doua zi consecutiv, zece case şi 30 de curţi au fost afectate de acumulările de apă.

Viiturile au afectat de asemenea mai multe drumuri. Astfel, drumul judeţean care face legătura între localităţile Liţa şi Segarceaa fost închis din cauza unei avarii, iar un drum comunal din localitatea Dideşti a fost acoperit de ape.

În sprijinul echipajelor din Teleroman au intervenit pompieri de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti şi din judeţele Giurgiu şi Argeş, care au deplasat în zonele afectate de inundaţii două motopompe de mare capacitate şi cinci motopompe remorcabile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel