Întâlnire Dragnea-Tudose. Dragnea: Nu l-am lăsat pe premier să deschidă subiectul TAROM

Întâlnirea dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose s-a încheiat. Șeful PSD a enumerat principalele subiecte de discuție și a precizat că nu l-a lăsat pe premier să abordeze în cadrul discuției problematica TAROM. 

"Am avut aseară o discuție telefonică cu domnul Tudose. Voiam să ne vedem astăzi. Am discutat despre prioritățile legislative din această toamnă, despre CeX-ul pe care îl vom organiza zilele următoare, am vorbit despre nivelul încasărilor, creșterea economică și stadiul de implementare a programului de guvernare. Cea mai parte din întârzieri a fost recuperată," a declarat Liviu Dragnea.

Șeful PSD spune că nu l-a lăsat pe Mihai Tudose să deschidă subiectul TAROM. 

"Premierul Tudose a vrut să deschidă subiectul TAROM, dar nu l-am lăsat. I-am zis că nu mă interesează cine este acolo vreau doar ca această companie să ajungă așa cum ne-am propus în programul de guvernare și în campania electorală," a completat Dragnea. 

Mihai Tudose spune că a avut astăzi o întâlnire cu ministrul Răzvan Cuc. 

"Nu primul ministru numește managerul de la TAROM. Este atributul CA-ului de acolo și răspunde evident ministrul de resort. Ministrul Răzvan Cuc a venit și mi-a prezentat demisia domnului de la TAROM și i-am urat succes în găsirea unui management competent," a spus Mihai Tudose. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel