INCREDIBIL! Cine a intrat, în direct, la Antena 3. ASTEA-S IMAGINILE ZILEI din pandemie / foto

Mii de turiști sunt așteptați, în acest weekend, în stațiunile de pe litoralul românesc. Respectarea distanței reprezintă, în continuare, o mare provocare!

Cristi Popovici, reporter Antena 3, a avut, vineri, 31 iulie, o intervenție din Eforie Nord. Ce a urmat citiți în rândurile următoare!

„Destul de aglomerat pe plaja din Eforie Nord, foarte multă lume! Puțini țin cont de distanțarea între persoane. Sunt și turiști care fac haz de necaz, poartă măștile ba la ochi, ba la mâini. Asta este situația!”, a spus Cristi Popovici, timp în care, în spatele lui, au apărut câteva persoane care huiduiau, își arătau mușchii tatuați și nu purtau măștile în mod corespunzător, după cum se poate vedea și în capturile de mai jos. 

După imaginile difuzate, Ana-Maria Roman a zis: „Câțiva cetățeni se țineau de glume în această transmisie! Sunt chestiuni care se întâmplă live. Respectivii indivizi ar face mai bine să respecte regulile privind distanțarea fizică, în loc să facă glume în timpul transmisiilor de la malul mării, mai ales că unii dintre ei și intrau oarecum în categoria de risc, dacă îi analizăm așa fizic.”

2. -imagine fara descriere- (antena3_mare_09355900.JPG)

3. -imagine fara descriere- (antena3_mare_poza2_54447900.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel