Incendiu puternic în Drobeta-Turnu Severin

incendiu
incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la acoperişul unui bloc de locuinţe de la periferia municipiului Drobeta-Turnu Severin. Mai multe echipaje de pompieri intervin pentru stingerea focului.

Blocul se află în zona Serpentina Roşiori din municipiul Drobeta-Turnu Severin şi a fost construit de Primărie în urmă cu un an şi jumătate pentru a fi mutate mai multe familii de romi, care locuiau în centrul oraşului, scrie rtv.net.

Potrivit Mediafax, locatarii imobilului, care are trei etaje şi mansardă, au fost evacuaţi de pompierii ajunşi la faţa locului.

"Se intervine pentru lichidarea incendiului, focul cuprinzând întregul acoperiş. Nu au existat victime, locatarii s-au evacuat. Nu există pericol de extindere. Intervin 70 de pompieri. Nu sunt probleme cu traficul, deoarece blocul este într-o zonă izolată, nu are ieşire la drumul principal", a declarat, la România TV, Ramona Nistor, reprezentant ISU Mehedinţi.

Pentru stingerea incendiului, pompierii intervin cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, flăcările manifestându-se pe toată suprafaţa acoperişului.

"Nu mai există niciun pericol, aşteptăm ca cei de la pompieri să facă ancheta şi să vedem cauzele acestui incendiu. Sunt reprezentanţi ai Primariei în zonă, cei care se ocupă de spaţiile locative. Blocul are trei etaje şi mansardă. Este un bloc nou. Din păcate este al doilea incendiu într-un an de zile. Este un bloc cu cazuri sociale şi tot timpul, din păcate, acolo sunt probleme. Din câte ştiu de la o persoană cu handicat a pornit la vremea respectivă primul incendiu", a precizat, la România TV, Marius Screciu, viceprimar Drobeta-Turnu Severin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel