În Motru se plantează palmieri, deși e invazie de ploșnițe. Val Vâlcu: Mi se pare normal să pui palmieri pentru Jaguar - Video în articol

Foto: Pixabay, captură foto Facebook Dan Ilie Morega
Foto: Pixabay, captură foto Facebook Dan Ilie Morega

În orașul Motru din județul Gorj se plantează palmieri, deși oamenii se confruntă cu ploșnițe și lipsa apei calde.

În orașul Motru din județul Gorj se plantează palmieri. Totul vine în contextul campaniei electorale, deși cetățenii se confruntă cu ploșnițe și lipsa apei calde.

Oamenii au păreri împărțite. În timp ce unii se plâng de problemele cu care se confruntă, fiind acaparați de ploșnițe și țânțari, alții sunt chiar încântați de palmieri.

"E frumos pus aici. Pot să mai pună și alții. Asta dacă sunt bani. Dacă nu sunt bani, rămâne numai ăsta", a declarat un bărbat.

"De ce să nu-mi pun și eu dacă am bani? Aș vrea și eu unul", a spus un pensionar.

"Au vrut să facă dezinsecții că ne mănâncă gângăniile, dar domnul primar a pus palmieri. Sunt țânțari la greu și ploșnițe în școli. Trebuie măcar de două ori pe ani să facă dezinsecții", a afirmat o femeie.

"Putea să facă revizuire la blocuri și la țevi. Eu permanent am apă ruginită. Dacă merge o săptămână e lucru mare. Cum oprește apa, după îmi vine cu rugină. De apă caldă nici nu mai spun. Eu vara trecută puneam bidoanele pe terasă ca să se încălzească apa", a spus o pensionară.

Ce spune primarul din Motru, nepotul lui Dan Ilie Morega

"Până la urmă, cum spuneți și dumneavoastră, este un lucru frumos pentru toți cei care trec prin zonă. Este altceva decât a fost și costurile nu sunt atât de mari pe cât cred unii. Oamenii ar trebui să fie un pic mai informați, să înțeleagă că nu toate aceste lucruri țin de primărie. Eu, în calitate de primar, vin să vă fac dezinsecția și dezinfecția la dumneavoastră acasă? La școli este atributul directorului. Oricând pot să apară astfel de ploșnițe - dai mâna cu om și e posibil să o iei. Pot să ajungă și la primărie. Asta nu înseamnă că este un focar. Când o să am timp, o să mă ocup și de asta. Momentan stăm pe șantier", a spus primarul orașului Motru.

Primarul din Motru, Cosmin Morega, este nepotul lui Dan Ilie Morega, fost prefect al județului Gorj care a fost prins de 6 ori fără permis. După ce a fost desemnat primar, Cosmin Morega a primit de la unchiul său o mașină Jaguar.

"Toată lumea îmi spune Lotru, că am plantat un pom în Motru"

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat acest subiect la Antena 3 CNN.

"Mi se pare normal să pui palmieri pentru Jaguar, pentru că jaguarul trăiește în junglă. Asta unu la mână. Apoi, avem și versuri adecvate "toată lumea îmi spune Lotru, că am plantat un pom în Motru", a comentat ironic Val Vâlcu.

CITEȘTE ȘI:

Dan Morega ajunge la 7 dosare penale după ce a agresat o jurnalistă Digi24. Ieri avea 6

Procurorii cer arestarea lui Dan Ilie Morega, după ce fostul prefect de Gorj a ajuns la al 7-lea dosar penal

VIDEO CU COSMIN MOREGA DUPĂ CE A PRIMIT CADOU DE LA DAN ILIE MOREGA O MAȘINĂ JAGUAR:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel