Imagini Colectiv. Raed Arafat, primul mesaj. Refuz de intrare în campania electorală

Raed Arafat a reacționat după imaginile din Colectiv publicate de Libertatea, după patru ani de la incendiu. 

Iată mesajul lui Raed Arafat: 

În urmă apariției noilor imagini difuzate de Libertatea, am solicitat colegilor de la ISUBIF și IGSU să explice și să răspundă public, în cadrul unei conferințe de presă, acuzațiilor lansate la adresa celor care au intervenit și a conducerilor celor două instituții în ce privește presupusa ascundere a imaginilor respective. Apreziez că informațiile prezentate de colegii pompieri în cadrul conferinței de presă sunt realiste și corect expuse.

Știu că se așteaptă să ies personal să explic mai multe aspecte, mai ales că acuzațiile că aș fi ascuns și eu imaginile au fost lansate în public și continuă să fie difuzate în pofida faptului că și conducerea IGSU dar și domnul Gen. (r) Pop, au afirmat că aceste imagini nu mi-au fost date. Cu alte cuvinte, nu puteam să ascund ce nu aveam.

Având în vedere că se aproprie comemorarea Colectiv, un moment emoțional major care trebuie respectat, dar și faptul că se desfășoară procesul electoral pentru alegerea președintelui României pentru următorii 5 ani, consider că punctul meu de vedere este bine să fie prezentat după aceste evenimente. Eventualele ieșiri publice din partea mea în aceste zile nu vor face decât să aducă un element perturbator al acestor momente.

Va asigur însă că am răspunsuri concrete la toate întrebările care au fost ridicate și nu voi ezită să le aduc în față opiniei publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel