Ilie Efteme, condamnat definitiv

Loredana Brumă / 12 Martie 2019 / 14:50 Salveaza PDF Comentarii
Instanță
Instanță

Primarul comunei brăilene Siliştea, Ilie Efteme (PSD), a fost condamnat definitiv de la un an închisoare cu amânare, pentru conflict de interese în formă continuată, potrivit deciziei Curţii de Apel Galaţi, postată pe site-ul protal.just.ro.

Decizia este dată de Judecătoria Brăila, dar Ilie Efteme a făcut apel la Curtea de Apel Galaţi, acesta fiindu-i respins săptămâna trecută, motiv pentru care sentinţa Judecătoriei a rămas definitivă.

"Aplică inculpatului Efteme Ilie pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese în formă continuată. În baza art. 83 cod penal dispune amânarea aplicării pedepsei de 1 an închisoare aplicate inculpatului Efteme Ilie prin prezenta hotărâre, pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, prevăzut de art. 84 cod penal şi care se calculează de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri", se arată în sentinţa Judecătoriei Brăila.

Primarul a fost găsit vinovat pentru efectuarea de alimentări repetate de combustibil pentru maşinile şi utilajele Primăriei Siliştea de la staţia peco deţinută de SC DAV OIL SRL, unde Efteme Ilie a fost asociat unic şi a deţinut înainte de a veni la primărie o parte din acţiuni.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23