IGPR neagă că ar fi cerut liste cu participanții mitingului din 24 septembrie

politie-spatele
politie-spatele

Poliţia Română precizează că nu a trimis unităţilor teritoriale chestionare cu privire la participanţii la mitingul din 24 septembrie şi nici nu a cerut nicio listă cu datele de identificare ale celor care au fost prezenţi la acţiune.

"Inspectoratul General al Poliţiei Române nu a transmis unităţilor teritoriale niciun chestionar referitor la participanţii la miting. De asemenea, prin reţelele de comunicaţii ale IGPR nu s-a transmis niciun mesaj în formă scrisă sau radio prin care să se solicite datele de identificare ale participanţilor la acţiunea de protest din data de 24 septembrie", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

 De asemnea, IGPR menţionează că în continuare îşi manifestă disponibilitatea la orice formă de dialog şi analiză, pentru a identifica cele mai bune soluţii împreună cu sindicatele şi organizaţia profesională.

Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), Marian Gruia, declara, marţi, că la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor s-au solicitat liste cu participanţii la mitingul din 24 septembrie din Capitală şi că se fac presiuni asupra poliţiştilor.

Vineri, 24 septembrie, aproximativ 6.000 de sindicalişti ai "Cartel Alfa", majoritatea poliţişti şi angajaţi ai penitenciarelor, au plecat într-un marş ilegal de la Guvern spre Palatul Cotroceni, unde au aruncat cu caschete şi lumânări şi au strigat "ieşi afară javră ordinară".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel