I-au furat câinii lui Lady Gaga și acum plătesc pentru asta: Unul dintre răpitori, 4 ani de închisoare

Sursă foto: Facebook (Lady Gaga)
Sursă foto: Facebook (Lady Gaga)

Răpitorii câinilor lui Lady Gaga au primit pedepse substanțiale de închisoare. 

Unul dintre cei trei bărbaţi acuzaţi că l-au atacat violent pe un angajat al cântăreţei Lady Gaga pentru a răpi câinii vedetei a fost condamnat miercuri, la Los Angeles, la patru ani de închisoare, informează AFP și Agerpres. Jaylin Keyshawn White, în vârstă de 20 de ani, a pledat vinovat pentru jaf, recunoscând că a făcut parte din grupul care l-a împuşcat pe Ryan Fischer în timp ce acesta îi plimba pe cei trei bulldogi francezi ai artistei la Hollywood, în februarie 2021.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum doi bărbaţi coboară dintr-o maşină în apropierea angajatului cântăreţei şi îl împuşcă în piept. Bărbaţii iau apoi doi dintre câini, Koji şi Gustav, şi fug, lăsându-l pe Ryan Fischer la pământ, sângerând. Cel de-al treilea câine, Miss Asia, a fugit, dar apoi s-a întors la însoţitorul ei.

Cântăreața a oferit o recompensă

Lady Gaga, cunoscută pentru hiturile sale "Poker Face" şi "Bad Romance", a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru recuperarea preţioşilor ei bulldogi francezi. O femeie i-a adus înapoi, susţinând că i-a găsit legaţi de un stâlp, înainte de a fi arestată la rândul ei. Potrivit poliţiei, ea avea o relaţie cu tatăl unuia dintre atacatori şi primise sarcina să colecteze recompensa în numele lor.

Cei trei suspecţi au fost acuzaţi în cele din urmă de tentativă de omor şi furt în aprilie 2021. Unul dintre ei, cel care a tras, a fost eliberat din greşeală în aprilie, din cauza unei erori administrative.

De atunci, autorităţile îl caută în mod activ pe James Howard Jackson şi au oferit o recompensă de până la 5.000 de dolari pentru informaţii care să ducă la capturarea acestuia. Cazul ilustrează popularitatea acestor câini în rândul celebrităţilor... şi al infractorilor, pentru care dimensiunile lor mici şi preţul ridicat îi transformă în ţinte principale pentru revânzarea pe piaţa neagră.

Lady Gaga este deosebit de ataşată de câinii ei, care o însoţesc frecvent la evenimentele publice şi ale căror fotografii le postează pe reţelele de socializare.

Un bărbat acuzat că a împușcat și rănit grav persoana care plimba câinii lui Lady Gaga și i-a furat cei doi buldogi francezi, eliberat din închisoare din greșeală

James Howard Jackson era reținut pentru tentativă de omor, dar a fost eliberat dintr-o închisoare din Los Angeles „din cauza unei erori administrative", a anunțat un departament al șerifului, citat de Sky News.

Tânărul de 19 ani este acum căutat de biroul de infracțiuni majore.

Procurorii spun că Jackson și alți doi presupuși membri ai bandei erau, pe 24 februarie anul trecut, în căutare de buldogi francezi scumpi pe care să-i fure. Apoi l-au reperat, urmărit și atacat pe Ryan Fischer în timp ce acesta plimba câinii lui Lady Gaga.

În timpul luptei violente, Fischer a fost lovit și apoi împușcat într-un atac filmat de camera de supraveghere a unei case din apropiere, spun procurorii.

Înregistrarea video l-a arătat pe Fischer strigând "Oh, Doamne! Am fost împușcat!", "Ajutați-mă!" și "Sângerez la piept!". În urma acestui incident dramatic, Fischer și-a pierdut o parte dintr-un plămân.

Reacționând la eliberarea greșită a lui Jackson, Fischer a declarat pentru KABC-TV: „deși sunt profund îngrijorat de evenimentele care au dus la eliberarea sa, sunt încrezător că forțele de ordine vor corecta eroarea. Îi cer lui Jackson să se predea, astfel încât rezolvarea agresiunii să își urmeze cursul, indiferent de rezultatul pe care instanțele îl vor stabili". Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel