Un bărbat acuzat că a împușcat și rănit grav persoana care plimba câinii lui Lady Gaga și i-a furat cei doi buldogi francezi, eliberat din închisoare din greșeală

Sursa foto: Facebook Lady Gaga
Sursa foto: Facebook Lady Gaga

James Howard Jackson era reținut pentru tentativă de omor, dar a fost eliberat dintr-o închisoare din Los Angeles „din cauza unei erori administrative", a anunțat un departament al șerifului, citat de Sky News.

Tânărul de 19 ani este acum căutat de biroul de infracțiuni majore.

Procurorii spun că Jackson și alți doi presupuși membri ai bandei erau, pe 24 februarie anul trecut, în căutare de buldogi francezi scumpi pe care să-i fure. Apoi l-au reperat, urmărit și atacat pe Ryan Fischer în timp ce acesta plimba câinii lui Lady Gaga.

În timpul luptei violente, Fischer a fost lovit și apoi împușcat într-un atac filmat de camera de supraveghere a unei case din apropiere, spun procurorii.

Înregistrarea video l-a arătat pe Fischer strigând "Oh, Doamne! Am fost împușcat!", "Ajutați-mă!" și "Sângerez la piept!". În urma acestui incident dramatic, Fischer și-a pierdut o parte dintr-un plămân.

Reacționând la eliberarea greșită a lui Jackson, Fischer a declarat pentru KABC-TV: „deși sunt profund îngrijorat de evenimentele care au dus la eliberarea sa, sunt încrezător că forțele de ordine vor corecta eroarea. Îi cer lui Jackson să se predea, astfel încât rezolvarea agresiunii să își urmeze cursul, indiferent de rezultatul pe care instanțele îl vor stabili".

Câinii lui Gaga au fost înapoiați la două zile după ce au fost furați de către o femeie care a susținut că i-a găsit legați de un stâlp.

Gaga, care a devenit celebră cu hituri internaționale precum Poker Face și Bad Romance, se afla la Roma pentru a filma un film în momentul incidentului, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel