Herta Muller, întâlnire cu teatrul independent, într-o călătorie spre eternitate

Istvan Teglas, Cristian Gheorghe-Deseori neobservat, foto Anca Robu
Istvan Teglas, Cristian Gheorghe-Deseori neobservat, foto Anca Robu

Întâlnirea dintre Herta Muller și teatrul independent a rezultat cu un spectacol care evocă o altă față a lunii decembrie, diferită de atmosfera de sărbătoare a lunii, și care se va juca luni, 16 decembrie, ora 19:30 la Teatrul Mignon, bd. Hristo Botev nr 1 (Piața Rosetti). Spectacolul Deseori neobservat inspirat după romanul Leagănul respirației scris de Herta Muller, cu actorul Istvan Teglas în rolul principal, prezintă ce înseamnă condamnarea la involuție într-un lagăr de concentrare al propriilor idei și întâmplări.

Spectacolul "Deseori neobservat", regizat de Amalia Olaru, cu Istvan Teglas și Cristian Gheorghe, evidențiază, la fel ca în romanul Hertei Muller, "bucuria personajului (într-un décor ironic-amar) de a se alătura lagărului de muncă".

“Odată mă voi uita în stradă de la fereastră şi-n ziua aia va ploua, iar jos un bărbat nu va reuşi să-şi deschidă umbrela. Eu voi vedea că mâinile lui sunt mâinile tale. Şi-atunci o să-i strig de la fereastră: De ce nu traversezi strada? Acolo pe partea cealaltă nu te vei uda. Iar el va spune : “Cum de mă tutuiţi?”Nu vă cunosc , domnule, vă tutuiesc doar mâinile", este una dintre replicile spectacolului.

Biletele pentru spectacolul „Deseori” neobservat se pot rezerva prin email [email protected] sau apelând numărul de telefon 0726.243.907 sau se pot achiziționa direct de pe situl www.iabilet.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel