Heavy Rotation și AG Weinberger, la Gaudi Bistro, în prima duminică a lui Mărțișor

AG-Weinberger
AG-Weinberger

AG Weinberger, cunoscut promotor al blues-ului american în România, continuă în prima duminică a lunii martie întâlnirile dedicate concertelor Bucharest Songbird Society, noua platformă de promovare şi protejare a talentului autohton. Astfel, pe 2 martie, de la ora 19:00, la Gaudi Bistro - “Quality music, quality food & drink, quality time!”(str. Alecu Russo, nr.12), cei prezenți se vor bucura de atmosfera muzicii blues și jazz cu tinerii de la Heavy Rotation.

La cea de-a cincea întâlnire a concertelor Bucharest Songbird Society, invitații amfitrionului AG Weinberger vor fi tinerii de la Heavy Rotation, respectiv Ioana Abramiuc, una dintre cele mai bune voci ce aparţine muzicii de gen şi Vladimir Pupăzan - chitară, unii dintre cei mai talentați tineri ce aparțin noii generații de muzicieni.

Pe lângă muzica de calitate, la Gaudi Bistro invitații pot încerca din bogatul meniu, un file de somon cu mousse de șalau învelit în spanac, iar la ora 18:30 sunt îndemnați să descopere “l’Art de Vivre” la degustarea de vin Gerard Bertrand și să  participe la tragerea la sorţi a tombolei organizată în fiecare duminică. Halewood te premiază cu o mini-vacanţă la cel mai mare Festival de Jazz din Sudul Franţei.

Costul de participare la eveniment este de 30 lei, iar rezervările se pot face la telefon: 021 224 3388/ 0747 501 212; facebook.com/gustabucuriavietii; [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel