Harry și Meghan, aroganță la adresa Reginei. Numele fiicei lor, Lilibet, NU este pentru ea. Stewart Pearce rupe tăcerea

Foto: Instagram Royal Family / Sussex Royal
Foto: Instagram Royal Family / Sussex Royal

Lilibet Diana, fiica Ducilor de Sussex, este subiectul unei adevărate controverse, la nici o lună de la naștere. 

Archie, numit "PROST" în titlul Casei Regale. Harry și Meghan au REFUZAT să-l pună Conte de Dumbarton. Explicația incredibilă

Pe 4 iunie 2021, Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru a doua oară și au o fetiță căreia i-au dat un nume special și mult comentat în ultimele săptămâni. . 

Meghan și Harry și-au numit fetița Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, iar în anunțul cuplului regal se specifică faptul că atât mama, cât și cea mică sunt sănătoase și bine. 

Micuța este al 11-lea strănepot al Reginei Elisabeta și este a opta în succesiunea la tron.

Prințesa Diana, speriată de Charles. Dezvăluiri despre fricile ei premonitorii: Un IAD! Îmi fac griji până şi din cauza frânelor de la maşină

Numele copilului, controversă. De ce i-au pus "Lilibet". Răsturnare de situație, nu este pentru Regina

Harry a mințit!? Prințul Charles, "sumă substanțială" pentru Duci, după Megxit. Datele oficiale din conturi îi dau de gol

Lilibet Diana ar fi trebuit să se nască pe data de 10 iunie, adică exact data la care Prințul Philip ar fi împlinit 100 de ani. 

Deși la început s-a crezut că numele ales este un gest de apropiere al Ducilor de Regina Elisabeta, lucrurile nu stau tocmai așa, iar totul a ieșit la iveală abia acum. 

Ei bine, Harry și Meghan au ales numele "Lilibet" pentru a-i aduce un omagiu Prințului Philip, nu Reginei Elisabeta, dar și Prințesei Diana.

Antrenorul secret al Prințesei Diana, Stewart Pearce, și unul dintre confidenții regretatei prințese, a făcut mai multe dezvăluiri despre misterul din spatele numelui celei mici și spune că Harry și-a "adorat" bunicul, iar porecla pentru soția sa, Regina Elisabeta, va trăi acum prin fetița Ducilor.

Prințul Charles, furios pe Harry. Primele schimbări pentru Coroană, pedeapsă pentru Archie: Va face tot ce-i stă în putință, le-a comunicat deja Ducilor

Harry și-a adorat bunicul

"Harry și-a adorat bunicul, care a devenit o linie specială de securitate pentru tânărul prinț după moartea Diana. Nu există nicio îndoială că influența prințului Philip asupra nepotului său va trăi în inima lui Harry, în sensul fidelității complete a vieții prințului Philip creată în alianță cu regina, după moartea bruscă a tatălui ei, regele, și propria ei aderare la tron", a declarat Pearce într-un interviu exclusiv pentru DailyMail.

Pearce, care își împarte timpul între Londra și New York, a explicat că Harry s-a legat de Philip datorită experiențelor similare pe care fiecare le-au împărtășit ca membri proeminenți ai familiei regale.

"La urma urmei, Philip a renunțat la o carieră navală extrem de promițătoare pentru a fi alături de femeia pe care o iubea", a completat el.

Mai mult, confidentul Prințesei Diana mai spune că alegerea numelui bebelușului arată admirația pe care Prințul Harry o are pentru "partea privată" a Reginei, adăugând că "nimeni nu ar îndrăzni să o numească pe regină "Lilibet" de față cu ea".

Ce ar fi spus Prințesa Diana despre numele nepoatei ei, dacă trăia

Expertul, a cărui carte din 2020, "Diana: Vocea schimbării", și-a documentat experiențele cu prințesa din 1995 până în 1997 și crede că și prințesa de Wales ar fi fost încântată de porecla.

De asemenea, părea să fie o încercare de a evita "distanța emoțională" despre care prințul crede că a afectat familia sa.

"Scriu în cartea mea că Diana a permis să se reinventeze comportamentul formal care stultifică dragostea, ca distanța emoțională să devină transparentă, ca înfundarea amidonată să aibă o față umană, ca sentimentului de expresie să i se acorde locul cuvenit și pentru ca critica respingătoare să fie transformată în îngrijire cu discernământ. Diana ar fi încântată de alegerea numelui celui mic. Diana a fost personificarea iubirii și exemplul iubirii necondiționate. Ar fi fost atât de încântată de prunc și de numele ei frumoși", a spus el.

Stewart Pearce, s-a întâlnit cu Diana sub strictă confidențialitate din 1995 până în 1997, perfecționându-i vocea, starea și expresia. Acesta a instruit-o și pe Margaret Thatcher, prima femeie prim-ministru din Marea Britanie. 

Controversă pe certificatul de naștere al micuței

Potrivit The Sun, certificatul de naștere al lui Lilibet Diana îi are trecuți pe părinții ei ca Alteță Sa Regală, lucru care va enerva din nou susținătorii Familiei Regale. 

În momentul în care Meghan și Harry au renunțat la statutul de membri seniori ai Casei Regale, s-a decis print-un acord ca cei doi să nu se mai folosească de titlul oficial HRH (n.r. Alteță Sa Regală)

Cu toate acestea, în ultimele luni această problemă a tot apărut. 

Titlul de "HRH" al lui Harry, ELIMINAT de Familia Regală. Semn subtil la câteva ore după ce el și Meghan au fost detronați din site-ul oficial

Titlul HRH (n.r. His Royal Highness), în traducere "Alteța Sa Regală" al prințului Harry a fost eliminat din noua expoziție a Prințesei Diana dintr-o "eroare administrativă".

Eroarea vine la doar câteva ore după ce Ducele și Ducesa de Sussex au fost "detronați" pe site-ul familiei regale, unde apăreau până de curând, într-o poziție mai sus pe pagină. Se pare că neînțelegerile provocate de deciziile și acuzațiile celor doi duce tot mai mult la excluderea lor din Familie.

Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns în site-ul oficial al Familiei Regale la coada clasamentului, după Ducii de Wessex, Edward, fiul cel mai mic al Reginei Elisabeta și al Prințului Philip și soția sa, Sophie. 

În urmă cu puțin timp, s-a constatat faptul că website-ul era "în construcție", însă nimeni nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple.

Înainte, cei doi erau afișați imediat după Kate Middleton și Prințul William.

Lilibet, porecla Reginei Elisabeta. De unde provine

Nu sunt mulți cei care știu povestea numelui "Lilibet", încă acesta are o semnificație aparte pentru Regina Elisabeta. 

Povestea poreclei a început încă din copilăria Reginei, când aceasta nu putea să-ți pronunțe corect numele, așa că tatăl ei, Regele George al VI-lea, i s-a adresat exact așa.

"Lilibet este mândria mea, Margaret (n.r. sora Reginei) este bucuria mea!", a spus la acea vreme Regele George.

Porecla a fost preluată și de Prințul Philip, care a fost și ultima persoană care i s-ar fi adresat cu acest apelativ de alint Reginei.

Fiica lui Meghan și Harry poartă numele Prințesei Diana

Diana este cel de-al doilea nume pe care Meghan Markle și Prințul Harry i l-au pus fiicei lor, un moment special în viața lor. 

Numele Diana este cu atât mai special cu cât Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie 2021. 

Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a-și onora „iubita bunică răposată”, Prințesa de Wales, se arată în declarația ducilor.

Meghan și Harry sunt VERI

Potrivit unui raport al metro.co.uk, Ralph Bowes, născut în Streatlam, în Durham în 1480 este personajul care lipsește pentru a completa arborele genealogic în care cei doi duci ar fi corelați.

Ralph Bowes a fost stră-străbunicul Prințului Harry și a lui Meghan Markle cu 14 generații în urmă. Se presupune că prin intermediul lui ar fi de fapt înrudiți cei doi soți. Linia de rudenie datează de pe vremea Reginei Mamă, Regina Elizabeth Bowes-Lyon, de pe linia Prințului Harry.

Regina Elizabeth Bowes-Lyon este mama Reginei Elisabeta a II-a care a fost încoronată în 1952, iar Regina a devenit bunica lui Harry după ce s-a născut în familia Prințului Charles și Prințesei Diana. De cealaltă parte, linia de strămoși ai Ducesei de Sussex datează de acum sute de ani, de când cei care au întemeiat familia ei s-au mutat în America.

Strănepoata lui Ralph Bowes a fost căsătorită cu John Hussey de Dorking, din Surrey. Nepotul lui John Hussey, Christopher Hussey s-a mutat în America în 1632. Din acest neam, câteva familii mai târziu, s-a născut Meghan Markle.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel