Meghan și Harry sunt VERI. Dezvăluirea care zguduie Casa Regală, legătură cu mama Reginei. Harry se întoarce în Marea Britanie

Foto: Instagram
Foto: Instagram

O nouă dezvăluire despre Prințul Harry și Meghan Markle ar putea răsturna relația cu Familia Regală.

Abdicarea Reginei Elisabeta. Singurele DOUĂ motive pentru care o va face. Cât mai are de așteptat Prințul Charles

De când s-au stabilit în Los Angeles, Ducii de Sussex au atras atenția asupra lor cu toate declarațiile inedite pe care le-au făcut și cu tot felul de dezvăluiri făcute fie de oficiali ai Casei Regale, jurnaliști, sau membri ai familiei lor. 

De această data, noile dezvăluiri despre Ducii de Sussex sunt total neașteptate, iar fanii lor au rămas uimiți.

Deși s-au căsătorit de aproape trei ani și au doi copii, pe Archie și pe Lilibet Diana, se pare că Meghan Markle și Prințul Harry ar fi înrudiți. 

Mai exact, cei doi ar fi veri îndepărtați, iar dezvăluirile ar fi ca urmare a detaliilor pe care fanii Familiei Regale le-au căutat despre cei doi, încă din anul 2017, când și-au anunțat logodna.

Prințul Charles, umilit de Kate Middleton. Cum i s-a adresat la summitul G7 viitorului Rege

Ralph Bowes explică totul. Legătură cu mama Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta, lovitură pentru Camilla și Kate Middleton. Cine este preferata ei din familie: Este ca o fiică, un sprijin

Potrivit unui raport al metro.co.uk, Ralph Bowes, născut în Streatlam, în Durham în 1480 este personajul care lipsește pentru a completa arborele genealogic în care cei doi duci ar fi corelați.

Ralph Bowes a fost stră-străbunicul Prințului Harry și a lui Meghan Markle cu 14 generații în urmă. Se presupune că prin intermediul lui ar fi de fapt înrudiți cei doi soți. Linia de rudenie datează de pe vremea Reginei Mamă, Regina Elizabeth Bowes-Lyon, de pe linia Prințului Harry.

Regina Elizabeth Bowes-Lyon este mama Reginei Elisabeta a II-a care a fost încoronată în 1952, iar Regina a devenit bunica lui Harry după ce s-a născut în familia Prințului Charles și Prințesei Diana. De cealaltă parte, linia de strămoși ai Ducesei de Sussex datează de acum sute de ani, de când cei care au întemeiat familia ei s-au mutat în America.

Strănepoata lui Ralph Bowes a fost căsătorită cu John Hussey de Dorking, din Surrey. Nepotul lui John Hussey, Christopher Hussey s-a mutat în America în 1632. Din acest neam, câteva familii mai târziu, s-a născut Meghan Markle.

Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie

Prințul Harry se pregătește să se întoarcă în Marea Britanie pentru a sta alături de familia lui la un eveniment extrem de important ce are legătură cu Prințesa Diana.

Chiar dacă toată lumea spera ca Meghan Markle să își facă apariția, se pare că aceasta nu va fi prezentă, dat fiind faptul că abia a născut cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță pe care au numit-o Lilibet Diana.

Corespondentul regal Daily Telegraph, Victoria Ward, a explicat de ce aceasta nu se va întoarce în Marea Britanie de 1 iulie.

"Ducesa de Sussex nu va merge în Marea Britanie pentru a sta alături de Harry în momentul în care se va dezvălui statuia regretatei sale mame, confirmă sursele, după ce un site american a susținut că aceasta o să fie acolo. Doar ce a născut un copil", a explicat Victoria Ward în mediul virtual.

Prințul Harry și Prințul William o să fie împreună în momentul în care statuia o să fie dezvăluită pentru public. Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani, așa că aceștia își doresc să aibă parte de un eveniment foarte special. De asemenea, obiectul o să fie plasat în Sunken Gardens, locul favorit al regretatei Prințese de la Palatul Kensington. Ținând cont că Meghan Markle abia a adus pe lume un bebeluș, aceasta nu își va face apariția în Marea Britanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel