Hagi ar urma să o preia pe Farul Constanța, care va fuziona cu Viitorul. Anunțul lui Ciprian Marica

Anunț important în fotbalul românesc: deși este doar in cadrul de discuție în acest moment, Gheorghe Hagi ar putea realiza mișcarea momentului și anume să devină principalul investitor la FC Farul Constanța. 

Informația a fost pentru prima oară lansată de jurnalistul Decebal Rădulescu. 

Ciprian Marica spune că a vorbit cu Gică Hagi, dar nu ar fi o mutare imediată. 

"Vreau să fie clar un lucru: nu renunţ la niciun proiect pe care l-am început. Am discutat şi cu el(cu Gheorghe Hagi-n.r.), am vorbit şi cu alţi oameni de afaceri, dar şi cu autorităţile din Constanţa. Eu vreau ca Farul să strălucească! Nu pot să vorbesc eu în numele lui. Sunt mai multe posibilităţi. Repet, Farul trebuie să fie puternică, să revină în Liga 1, unde îi este locul. Scopul meu este să atrag oameni importanţi alături de noi. Dar e greu, încerc asta de 3 ani," a spus Ciprian Marica, conform GSP.ro

Farul nu are stadion. Meciurile s-ar putea juca la Ovidiu până la construirea unui nou stadion la Constanța

De asemenea, Farul nu ar avea stadion pe care să joace meciurile de Liga I, iar autoritățile pregătesc un nou stadion. Până atunci, noua echipă ar putea să joace pe stadionul Viitorului Constanța, aflat la Ovidiu, la aproximativ 10 kilometri distanță. În momentul în care noul stadion ar urma să fie gata, noul "Farul" ar putea să revină la Constanța. 

Vestea posibilei plecări a lui Ciprian Marica de la Farul a pornit de la un mesaj al acestuia în care mulțumea echipe pentru sezonul avut, deși aceștia nu au reușit promovarea în Liga 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel