Militarii vor plăti zeci de milioane de euro avocaților, în războiul pensiilor. Află cât le cere Victor Ciorbea pentru un proces

ciocan judecator
ciocan judecator

Cabinetele de avocatură care se ocupă de reprezentarea în instanță a pensionarilor militari vor încasa de la 1500 de lei până la 6700 de lei, în cazul unui succes în instanță.

Prin decizia de a recalcula pensiile militarilor, Guvernul lui Emil Boc a dat o mână de ajutor cabinetelor de avocatură care îi reprezintă pe militari care își cer drepturile în instanță.  La nivel național, dacă între 10.000-30.000 de militari vor atacva în Justiție guvernul, sumele plătite avocaților s-ar oputea situa între 15-30 de milioane de euro.

De Ce News a intrat în posesia unor oferte făcute militarilor de către unele cabinete de avocatură. Cabinetul  lui Victor Ciorbea, care a fost alături de pensionari de la începutul diferendului legat de recalculare, are un onorariu de succes de 1000 de euro. Prin onorariul de succes se înțelege că pensia de serviciu va fi mentinuta integral si definitiv.

Vezi aici oferta făcută de Ciorbea pensionarilor militari

Totuși, până la o eventuală victorie în instanță, clienții trebuie să plătească un onorariu total de cel puțin 1500 de lei. Acest onorariu se plătește în rate, în raport cu fiecare fază procesuală. Prețurile fiecărei proceduri nu sunt tocmai mici. În cazul cabinetului lui Victor și Lacrima Ciorbea, prețurile plătite de pensionari variază între 100 de lei pentru fiecare act în parte (redactarea plângerii prealabile către Guvernul României, sesizarea Avocatului Poporului etc ) și 600 de lei ( redactare, asistență și reprezentare în cadrul cererilor de ordonanță președințială de suspendare a deciziilor comisiilor de contestații).

Citeşte şi:

Militarii pregătesc acţiuni de protest pentru ziua de 24 Ianuarie, în toate judeţele ţării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel