Guvern, remaniere. Coita: Este posibil să fie remaniat Tudorel Toader

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Analistul Alex Coita a declarat la Antena 3, în cadrul emisiunii "Ediție Specială" moderată de Cătălina Porumbel, că există posibilitatea să existe surprize mari în privința remanierii Guvernului.

Alex Coita susține că există posibilitatea ca la următoarea remaniere a Guvernului ar putea fi schimbat și ministrul Tudorel Toader. 

"Fără să fi o muscă prezentă la discuțiile dintre liderii coaliției, sunt clar prezente în spațiul public discuții despre posturi cheie și nu mă refer aici numai la Ministerul Justiției care este o informație relativ nouă. Eu cred că da, este posibil să fie remaniat domnul Toader, pentru că domnul Toader a avut o prestație de schior care a a avut momente extrem de bune, a avut și reușite, dar a avut și momente în care a ezitat destul de mult în raport cu obiectivele coaliției de guvernare și poate și asta nu îl face exrem de plăcut în rândurile unoa dintre liderii coaliției.

Pe un subiect atât de controversat precum ordonanța aceea privind amnisitia, domnul Toader s-a pronunțat destul de clar și recent în sensul că Parlamentul al trebui să inițieze o asemenea legislație, deci practic s-a spălat pe mâini, fără să fi existat sau să fi relatat o consultare în profunzime cu liderii coaliției, cu factorii politici. La asta mă refer.

Pe lângă asta, există și alte ministere cheie care au fost în discuție și pe lângă Ministerul d e Externe unde este un un portofoliu ALDE, este domnul Meleșcanu, ne mai uităm la Ministerul Economiei, mult discutat de domnul Andrușcă...Eu cred că va fi pe scurt o remaniere mai mult decât cosmetică, va fi una de substanță și care are drept obiectiv întărirea Guvernului inclusiv în perspectiva președinției Consiliului European pentru anul viitor" a declarat Alex Coita.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel